rusic 261 Napisano Septembar 19, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidim lezhi motor, kazhe mi prodavachica u trafici da je dunuo jako vetar i pomerio prazan kontejner i udario i oborio motor... el zna neko choveka da mu javi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan eh, sranje, viđam oba motora svaki dan, kad izlazim iz vlajkovićeve, a malo napred prema ateljeu ima povremeno i neka afrika, baš peh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4220 Napisano Septembar 19, 2011 Nemanja Stojanović, 1421 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas je vetar haos. Ja samo što nisam poginuo sa svojih 60 kila. Je'l ovo Svetogorska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Septembar 19, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pomeriti kontajner,podmetnuti bilo sta da ga vetar ponovo ne bi oduvao i podici motor.. A posle javiti coveku da zna sta mu je bilo sa motorom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 19, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Pa Rusicu sto ga ne dignu, a da nije mozda tako parkirao??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Septembar 19, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros mi kaže komšiluk da se sinoc kod opshtine dechko motorom zaboo u kontejner :0 Njemu ,kažu, nije ništa, al motoru je svašta.....Šta je bre,s tim kontejnerima ovih dana??? sick,,,,,,,,Pazite,ljudi,-----kontejners attack !!! p.s. žao mi je motora i momaka koji su imali bliske susrete s kontejnerima Očigledno treba dobro razmisliti gde ostavljamo motore,makar i na 5 minuta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 19, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa Rusicu sto ga ne dignu, a da nije mozda tako parkirao??? podignut je motor, vlasnik se josh nije pojavio, evo nadgledam mu motor kroz prozor kancelarije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 19, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se danas borio sa vetrom.Uzas,kad dune prebaci me u drugu traku. O P R E Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bice problema sa Djilasom ako je konti ogreban 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 19, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Na sreću nisam imao bliski susret sa kontejnerom, al vetar izuva .... juče sam vozio do pored Dunava do Donjeg Milanovca...na nekim deonicama sam obarao motor na pravcu, samo da ne izletim sa puta pod naletom vetra...oprezno ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Septembar 19, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Shit, pa gde bas da padne na stranu gde je auspuh... Nadam se da nije puno izgreban i ulubljen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Septembar 22, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno na forumu bila tema kako je neko hteo da "namlati" tipa koji mu je na benzinskoj pumpi malo pomerio motor. A sada zamislite scenario: Vidite oboren motor, priđete i podignete ga. A u tom se trenutku iza ćoška pojavi vlasnik koji pomisli ..... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Septembar 23, 2011 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na sreću nisam imao bliski susret sa kontejnerom, al vetar izuva .... juče sam vozio do pored Dunava do Donjeg Milanovca...na nekim deonicama sam obarao motor na pravcu, samo da ne izletim sa puta pod naletom vetra...oprezno ljudi. Znaci nisam jedini... Kad sam se vracao autoputem sa mora, negde u Hrvatskoj, tako je zaduvalo da sam oma smanjio sa 140 na 100 i molio se da tunel dodje sto pre... Dakle motor, plus zena i ja, 350 kila... strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...