ĆURE 94 HITNA 10 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: CBR 600F/SLUZBENI V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan cao svima ja vozim motor hitne pomoci,privatno vozim motore nekih desetak godina. u slobodno vreme bavim se tetoviranjem. ako imate nesto da me pitate u vezi mog posla ili bilo cega slobodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 18, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa brate,koga iz vlasti znas kad si se tamo zaposlio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 18, 2011 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Heeeelou i dobrodosao Videh par puta to shareno Stromce po gradu i odusevih se! Sve najbolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zillijen 0 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Praha Motocikl: Kawasaki Z 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Cure od Zivog iz Praga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Septembar 19, 2011 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ĆURE 94 HITNA 10 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: CBR 600F/SLUZBENI V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan zivi jos si gore kad se vracas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ĆURE 94 HITNA 10 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: CBR 600F/SLUZBENI V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan neznam nikog iz vlasti,trebao sam da vozim kombi ali upade mi kasika u med 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 19, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan neznam nikog iz vlasti,trebao sam da vozim kombi ali upade mi kasika u med bogami si ti nju dobro umochio zhiv bio, dobrodoshao, zhelim ti chist put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ĆURE 94 HITNA 10 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: CBR 600F/SLUZBENI V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro došao,dabogda ništa ne radio što se posla tiče.što se tiče motora i tetoviranja samo napred 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Septembar 19, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobrodosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 1231 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja da pitam, hoces da mi budes zirant. E dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ĆURE 94 HITNA 10 Napisano Septembar 19, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: CBR 600F/SLUZBENI V-STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan nemoj mene za ziranta odbice te odmah heheh pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i sto manje posla da imas, a sto vecu platu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/268-prva-pomoc-kad-kako-zasto/page__pid__1074122__st__60#entry1074122 ubaci se u temu pa plasiraj koju pametnu ipak si najkompatibilniji da kazes sta treba, a sta ne.... jos si i bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Octobar 8, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan moj tattoo majstooooooor Dobrodosao Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Octobar 8, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 9, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...