nikolanixy 174 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Profesionalni tripod Kuglična glava, taster za brzo otpuštanje, vertikalna platforma pod 90 stepeni, ručica i kuka Podesiva visina nožica u 2 nivoa Visina od 650 mm do 1810 mm Max. opterećenje 3,5 kg Izrađen od aluminijuma Za foto i video Gumirano podnožje Težina 960 g Isporučuje se sa torbom za prenos. 0638650527 nikola cena 2000din fiksno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ajd postavi neku sliku,možda sam zainteresovana. I reci mi kako se pokazao ovaj stativ?Što ga prodaješ-ako smem da pitam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan okačiću koju fotku sad a prodao sam aparat pa onda nek ide i on Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Septembar 18, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan evo slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...