katarina :) 17 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan Caoooosss.Ja sam Katarin, iz Paracina sam,idem u gimnziju.i imam 18.godina. Trenutno vozim kros,sachs 50 i ne stidim se,ali to je samo zbog para,jer naravno necu da mi moji kupuju motor,sada sam skupila kintu i zelim copera tipa honda rebel 250 ili jamaha virago 250!copere sam zavolela od kad sam se kapo mala vozila n ciinom falkoncu.i tako..to je to u sustini...ovde sam da dobijem po koji savet ili ubijem i ovo malo slobodnog vremena koje jedva imam kao odlican djak xaxa....volim padobranstvo ,planinarenje,crtanje,ronjenje i jos mnoooggooo stvari...mozda sam oduzila ali je to zato sto vec dva dana pokusavam da otvorim temu..... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 14, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan :zdravo: :zdravo: :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz komsiluka Jagodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katarina :) 17 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla na forum... Lep izbor motora za kupovinu... Samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Septembar 14, 2011 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katarina :) 17 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan ee pa hvala svima..nadam se da je dobar izbor..ai me alo buni ovaj nov zakon..u auto skoli mi kazu da mogu do 35 kw sto bi mi odgovaralo,a opet i cujem da moram pre toga da imam 2 godine onu prvu A1, pa ako znate nesto o tome...recite.. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rainmetall 8 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 61 postova Lokacija: Minas Tirith Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da si uspela da se posteno predstavis. Pozdrav i dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1243 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan [quote name=katarina ' timestamp='1316019810' post='1150504] ee pa hvala svima..nadam se da je dobar izbor..ai me alo buni ovaj nov zakon..u auto skoli mi kazu da mogu do 35 kw sto bi mi odgovaralo,a opet i cujem da moram pre toga da imam 2 godine onu prvu A1, pa ako znate nesto o tome...recite.. :) dobro nam dosla i lep je izbor motora mada bi za tu lokaciju bolje pasovao neki hard enduro, rtanj je blizu, grza.... evo ovde http://www.autoskolaonline.com/blog/nove-kategorije-vozila.html imas sve o kategorijama. a to za dve godine se odnosi na puni A "Za A kategoriju mozete polagati ako imate 2 godine dozvolu A2 kategorije, ili ako imate 24 godine." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katarina :) 17 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi hvala svima ...ma enduro je ok..ali,ako vec mogu vecu kubikazu ipak sam za copera :)hvala svimaopeettt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Septembar 14, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan U bre Katarina namestila si nam pometnju na forumu!:care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Septembar 14, 2011 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katarina :) 17 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 0 postova Motocikl: yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na dobrodoslici....kakva pometnja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan Ma sali se cvele dobro nam dosla i vidimo se na cat pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Septembar 15, 2011 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ma salio sam se!i kao sto kaze moj brat Bajker dobro ti nama dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Mart 14, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla i ja sam iz komsiluka odakle si i ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Mart 14, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Tooo "koleginice"! I ako ti je tek 18, imaš rafinisan ukus što se tiče motora. Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katarina :) 17 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 0 postova Motocikl: yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam ,inace sam imam 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katarina :) 17 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 0 postova Motocikl: yamaha virago 250 Prijavi odgovor kao problematičan i imam yamahu virago 250 ipak ,prelepa je i predobra i tako 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Xa,xa,xa, :D :D ... tek sam sada provalio kada si se predstavila. Predstavljanje članova obično ne pratim (ne znam šta mi bi juče), a taman sam hteo da ti kažem: kako ti brzo napreduješ!!! Od jučerašnjeg posta već imaš godinu više i new bike Dok otopli za koji dan ti ćeš već da me prešišaš i sa godinama i sa kubikažom! :) Ovo je šou, majke mi! Bravo za makinu! Moj prethodni motor je bio Yamaha DragStar 650 classic. Odlično je služio i radio je kao sat. Sada jašem ponovo Yamahu, ali 1300 MidnightSar. Yamaha,ha,ha,ha... Napravila si odličan izbor. Uživkaj! I naravno OPREMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...