nikolas 8 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha Tenere XTZ 660 godiste '97 u super stanju . Presla oko 45 hiljada, Cjena prava sitnica 1700 EU. Treba je samo registrovati i voziti. Kontakt PP ili bolje 064/6432680 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas 8 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan U obzir dolazi eventualno i neka zamena -iskljucivo za 125 kubika ( visok sam 186 tako da mi nizi motori ne odgovaraju). Marka i godiste nebitno samo da je masina ok. Posto je motoru istekla registracija i da bih skratio proceduru pregovaranja dajem odmah finalnu cenu 1500 eu. Ajde ljudi javljajte se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas 8 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obavestenje Masina je danas popodne nasla novog i to verujem dostojnog vlasnika , tako da vise nije u opticaju. Zao mi je. Iskreno blago novom vlasniku jer je pazario jako kvalitetnu masinu - ljubimca Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...