Joseph B. 142 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod tece u Apatinu za vikend i slikao ovo... Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-14 Shot with Canon PowerShot A80 at 2007-08-14 Pojam "bicikl sa motorom" 100%! ;D Solex je iz 1966, koristi se skoro svakodnevno, teca mi je drugi vlasnik. Morao je neke stvari da modifikuje za ovih nekoliko godina, recimo nosace motora , stalak, kocnice, jer ne mogu da se kupe gume za njega kod nas. Ima vrlo interesantna resenja npr. -pali se na gurku, tj. vrtis pedalama , pa kad dostigne dovoljnu brzinu, spustis motor na prednji tocak... -kocnice su povezane sa karburatorom, pa kad se koci ili dodje do krivine, automatski smanji gas -ima veci magnet od nekog APN i odlicna svetla i varnicu... -potrosnja mu je otprilike 2,5 litara na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan retro:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan kako se cuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj poznanik to cudo, doduse mladje dvije godine, ali nema guume tako da stoji i skuplja prasinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Avgust 14, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A sta je ono okruglo dole desno pored tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan kako se cuje? Kao mala motorna testera ;D @wulfy, pa evo mu ideje, nek kupi gume koje su pravih dimenzija da se mogu montirati na tocak, i posle da produzi nosac. I to je to, moze da se vozi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 14, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D To ti je majstore lalajko auspuh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Avgust 17, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam video isti ovakav, samo crne boje i sveze restauriran, izgleda kao iz fabrike da je izasao, matorac ga vozi preko Brankovog mosta, i to pesackim delom. Ja bih ovo drzao u sobi, majke mi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da vozim ovo cudu i iskoristio je.... Sin od Banete "DIVLJKA"(Verovatno ste culi za njega),je vozio ovo par dana jer ga je Bane popravljao pa ga je on razradjivao....Zelja mi je da ovo kupim,sredim i stavim u sobu.... Mnogo gotivna stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Avgust 17, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo cudo se pojavljuje u Mr.Beanu...kada stopira na autoputu A gdi mu je rezervoar? PS. Kupujem spaner bregaste za Solexa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 18, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Desna dekla motora Stane par litara goriva ( ali bukvalno par...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Avgust 20, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan e to je lepo i malo trosi a .ebacki je bas! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...