chemer 13 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DR350SE 1998 28000 km izuzetno ocuvan odradjen servis, ulje, filteri, svecice, plocice nove gume registrovan godinu dana realno motor bez ikakvih ulaganja ! cena 2200 063431167 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za veci motor iste ili slicne kategorije uz moju doplatu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep motor nema sta . Da imam to sto trazis ne bih se razmisljao osim ako ti je Fazer 1000 interesantan . Srecna prodaja !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za veci motor iste ili slicne kategorije uz moju doplatu... Jel te zanima zamena za XT600E '00, bez ulaganja, registrovan do maja 2012? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lep motor nema sta . Da imam to sto trazis ne bih se razmisljao osim ako ti je Fazer 1000 interesantan . Srecna prodaja !!!!! hvala na ponudi i lepim zeljama ali mi ne odgovara Fazer, jer volim voziti motor van asfalta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za veci motor iste ili slicne kategorije uz moju doplatu... Jel te zanima zamena za XT600E '00, bez ulaganja, registrovan do maja 2012? bez obzira na kubikazu prilicno je mali taj XT, ali ako nije problem baci fotke na mail pa se cujemo chemer@neobee.net unapred hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Septembar 12, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama deluje jako ocuvano, a i cena je korektna. Sto se tice XT-a, veci je DR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan pa da... ima jedan moj prijatelj takav XT i bez problema je manji od DR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Septembar 12, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ako ga je sabio u presi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li sam protumacio dobro tvoj prvi post... i takodje ne znam da li je radila neka presa ali je cinjenica da je taj XT koji sam probao nizi od DR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Septembar 12, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nizi jeste, ali manji nije, vozio sam oba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan nizi je i kraci, mozda je siri, ali sem toga ne vidim po cemu je veci ? da se ponovim ne govorim o kubikazi i snazi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za veci motor iste ili slicne kategorije uz moju doplatu... Jel te zanima zamena za XT600E '00, bez ulaganja, registrovan do maja 2012? Што ниси улагао у мотор, човече! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 12, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Што ниси улагао у мотор, човече! Ti moras pod hitno da pocnes da izlazis momce Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je DR višlji za 3,5cm tj. 890mm na prema 855mm za DR-a. Takođe trebalo bi da je duži za 1,5cm tj. 2235mm na prema 2220mm za DR-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je DR višlji za 3,5cm tj. 890mm na prema 855mm za DR-a. Takođe trebalo bi da je duži za 1,5cm tj. 2235mm na prema 2220mm za DR-a. hvala za podatke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za veci motor iste ili slicne kategorije uz moju doplatu... Jel te zanima zamena za XT600E '00, bez ulaganja, registrovan do maja 2012? Што ниси улагао у мотор, човече! Mislis da bi mi bio veci? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan moze zamena za veci motor iste ili slicne kategorije uz moju doplatu... Jel te zanima zamena za XT600E '00, bez ulaganja, registrovan do maja 2012? bez obzira na kubikazu prilicno je mali taj XT, ali ako nije problem baci fotke na mail pa se cujemo chemer@neobee.net unapred hvala ! Ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan u zameni bih me prvenstveno zanimali neki od ovih motora Yamaha XT660R, KTM LC4 Enduro ili Adventure, BMW F650GS ili slicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam oba motora, DR je ubedljivo najmanji potrošač od svih endura koje sam vozio i koji postoje, ultra malo se kvari i ima fenomenalno ogibljenje za off. U poređenju sa XT-om kao da nisu ista kategorija motora. Višlji je, uži, i ima veći klirens, ali i dosta duži hod i mekše prednje ogibljenje, što ume da bude problem po asfaltu na kočenju pred krivinu, ali zato ko se pomiri sa smrću, može sa uživanjem da koristi kontra stiring dokle god gume imaju grip, a sa DR-om to ume da izgleda zaista magično, naročito ako vas gledaju vozači R-ova od pozadi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan cena za kes 1800 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na interesovanju otisao DR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...