Milos_sU 16 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Pravio sam migavce u stopu, i juce sam ih povezao, tj. samo desni da vidim kako radi samo, jer su mi na levom crkle diode .. Povezao sam ih tako sto sam u onaj zenski prikljucak na za desni migavac gurnuo te dve zicice, one sitne bakarne, i samo spojio, sve je lepo radilo , i onaj u stop svetlu, i redovan .. Oprao sam motor posle, sve lepo zavrsio, i kada sam hteo da ga upalim , culo se nesto u repu, cudan zvuk, slican onom kada varnici nesto, i tako 1 sekundu mozda ,i upalio se.. Vozio sam ga to vece, ali ujutru kada sam ustao, u skolu sam isao, hteo sam da ga upalim , i cuo sam samo onaj zvuk kada ti se isprazni akumulator, probao sam ga na guranje , upalio je lepo, ostavio sam ga malo da radi, i krenuo, nisam ni 10 metara presao , upalila mi se ta lampica, check engine , i kazaljka za obrtaje je pocela da leto izmedju 2000-7000 rpm , i odmah sam ga ugasio , nisam znao za sta svetli ta lampica, mislio sma da je nesto do ulja.. E sada nzm sta je problem. Malo pre sam dao samo kontakt, i ta lampica treperi, nisam hteo da ga palim .. Ne znam gde u Subotici ima ta diagnostika.. Inace, te zicice od migavaca za stop sam izvadio naravno.. Pa ako je neko imao iskustva sa takvim problemom, ili da zna, molio bih za pomoc Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Zar niko ne zna sta bi mogao biti problem ? Kada ga upalim , ugasi mi se za odredjeno vreme, svejedno je da li dajem gas ili ne.. Samo zasvetli ona lampica, zatreperi , i ugasi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Septembar 8, 2011 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan motor? ...godiste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 8, 2011 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da nisi slučajno okvasio kablove od svećica dok si prao motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_sU 16 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha YZF R125, Yamaha XT125X Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha YZF r125 '08 Ali sve je u redu sada , problem je bio akumulator, jer verovatno kada sam vezeo, doslo je nekako do spoja, i prepunio se, bilo je 14 V u njemu Hvala momcima sto su se javili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...