mitri 1847 Napisano Februar 22, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno nabasah na jedan zanimljiv sajt ... u Holandiji postoji Pajic-Kawasaki Racing Team ciji je vlasnik i vozac izvesni Mile Pajic (sudeci po imenu - "nase gore list" ) . Mile je prosle godine bio peti u holandskom prvenstvu u klasi 600 Supersport . Inace Mile ima 49 godina i trke vozi jos od '77. i bio je 4 puta prvak Holandije... http://www.pajic-racing.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 23, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pocinjem da citam ovaj tvoj text i reko' - nemoguce da je to taj Mile Pajic jer sam ja Mileta gledao kada sam imao 12,13 godina....i onda u nastavku procitam da ima 49god. Da to je definitivno taj Secam se da je imao jedan spektakularan pad...negde sezone '87. Na Eurosportu (mozda je to tada jos uvek bio ScreenSport) su ga najavljivali kao Yugoslav Mile Pajic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 23, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Fino je znati da i mi tamo nekoga imamo ko nam svetla obraz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 23, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Srbija do Tokija :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Februar 23, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan A Mile Dragic :-))? A Lajkovacka pruga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 1, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto : gos'n Pajic se bavi tuning-om Kawasakija i ako sam dobro shvatio bice prisutan na Somborskom sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 1, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada cuo za njega verovatno zato sto je on vozio mnogo godina pre mog rodjenja. Inace, super sto je to sto je uradio u svojoj karijeri. Sve pohvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...