Cope 215 Napisano Decembar 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E, da... jel ima neko informaciju koja je cena ovog motora u nas ili da palim u Študgart da ga pazarim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Decembar 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, da... jel ima neko informaciju koja je cena ovog motora u nas ili da palim u Študgart da ga pazarim? Cenim da bi sve ispod 10000e bilo jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Decembar 7, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna koje su gume na ovom crno-žutom gs-u iz mininog posta? Metzeler Tourance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su neke slike obrisane.... Ovaj zuti-crni je nesto mnogo dobro odradjeno i bez obzira sto je BMW ukazao bih mu cast da bude u mojoj ergeli .Ima mnogo boljih stari od izvikanih i zastarelih boxera , pre svega savremaniiji redni dvocilindras zatim mnogo bolje resenje od kardana lanac koji i ako ti pukneuz mozes i sam da sastavis i krenes dalje dalje laksi je od gs 1200 samim tim bolji za off .Po mom skromnom misljenju najbolji motor koji je BMW ikada napravio a pretpostavljam da mu i cene nece biti mnogo veca u odnosu na konkurenciju tako da mislim da ima velike sanse da postane pravi hit.Konacno da i BMW uradi nesto lepo i za videti a i za voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Decembar 8, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bemvejdžije, izvinite za off.. ;D da li neko zna koje su gume na ovom crno-žutom gs-u iz mininog posta? eto ti ih na mom tromu, video si ih vec. Subjektivno, najbolja maxi enduro guma. Probao sam sve osim ove nove Bridgestone koju ima Sasa iz Umaga, tako da o njoj ne mogu da sudim ali vidim da se svi kunu u nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 9, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kazu u Radulovicu da ce ga dobiti uskoro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Decembar 9, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da ce moci da se pridje motoru. ako nista drugo, bar na jedno 2m. Kazu u Radulovicu da ce ga dobiti uskoro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod Radulovica pre neki dan u salonu, i jos ga nema. Jedan je primerak bio kod Spaleta na probi i utisci su vise nego pozitivni. A da, cijena sitnica - negde oko 10.000 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 20, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuo pre neki dan, da ce cena biti oko 7000e !!! Radulovic ga dobija u martu ! a "new" R1200GS ADV posle nove god ! Ja se palim da uzmem novog GS-a ADV pa ce te moci da me opet zajeb... !!! ;D ;D ;D sta da radi ! glup sam i volim sto rece Koma "Mikka dosao na onoj skeli, mislili seljaci neka nova poljoprivredna uvozna masina" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 20, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan 7000 evra bi bila odlična cena! Mada mi to ne liči na BMW; oni vole da opaljuju po ušima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PustinjaK 0 Napisano Decembar 20, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vankuver, Britanska Kolumbija Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da od lokalnog dilera dobijem foto-kopirani cenovnik za F800GS! Cenom sam više nego prijatno iznenadjen s obzirom da se i ovde (Kanada) kao i u Americi očekivala cena više u rangu EUR 10,000. A osnovna cena je $12,250.00 ($CAN). Ekstra je alarm, ABS, centralni stand i možda još nešto od sitnije vrednosti (nemam papir ispred sebe, pa izvlačim iz glave). Ova cena je znači oko EUR 8,000 ovde + porez. Iporuka prvih primeraka se očekuje u drugoj polovini januara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ovaj nivi f 800 gs ne bi smeo da bude skuplji od 6300 eura a novi-stari gs1200 8200 eura a adventure 500 evra skuplji zbog rol-barova .Sve preko toga je cisto opaljivanje preko usiju samo tako, ali ko voli da baca pare na satro brend bmw kvalitet neka baca ja nemam nista protiv samo nemoj posle da mi rese prazne price u stilu '' sine jbt ipak je to bmw''. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Decembar 21, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ... a novi-stari gs1200 8200 eura a adventure 500 evra skuplji zbog rol-barova Ne razlikuju se oni samo po rollbarovima. Ima toga dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2821 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ovaj nivi f 800 gs ne bi smeo da bude skuplji od 6300 eura a novi-stari gs1200 8200 eura a adventure 500 evra skuplji zbog rol-barova .Sve preko toga je cisto opaljivanje preko usiju samo tako, ali ko voli da baca pare na satro brend bmw kvalitet neka baca ja nemam nista protiv samo nemoj posle da mi rese prazne price u stilu '' sine jbt ipak je to bmw''. Ne slazem se oko cena. F 800 vredi 7000. Budimo realni, to je klasa TDM, Transalp i slicno. A GS 1200 mora da kosta kao Trom ili Varadero, znaci 8500-9500. Posle neka deru na delovima,ovlastenim servisima i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Decembar 21, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Varadero u CentruS kosta 11500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan u novom Moto puls katalogu 2008. cijena ovog motora u HR je 11000€,znaci,da ce u Srbiji biti oko 10000€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ovaj nivi f 800 gs ne bi smeo da bude skuplji od 6300 eura a novi-stari gs1200 8200 eura a adventure 500 evra skuplji zbog rol-barova .Sve preko toga je cisto opaljivanje preko usiju samo tako, ali ko voli da baca pare na satro brend bmw kvalitet neka baca ja nemam nista protiv samo nemoj posle da mi rese prazne price u stilu '' sine jbt ipak je to bmw''. Ne slazem se oko cena. F 800 vredi 7000. Budimo realni, to je klasa TDM, Transalp i slicno. A GS 1200 mora da kosta kao Trom ili Varadero, znaci 8500-9500. Posle neka deru na delovima,ovlastenim servisima i sl. Kolega nemoj molim te da mi degradiras motor stavljajuci ga u isti kos sa tamo neki f 800 gs :-\ to nisu uopste iste klase a sto se cene tice aj da dodamo jos po 300-400 evra i to je sve jer 1200gs nikako nebi smeo da predje cenu jednog varadera samo moze da bude ispod njega jer realno to po kvalitetu i zasluzuje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Decembar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ok, Pit. To je tvoje misljenje, al jos kad bismo mi diktirali cene, a ne proizvodjaci - super bi bilo Mislim da Evropljani generalno imaju drugaciju politiku cena od Japanaca i tu ima razloga i za i protiv. Kad pogledas Italijane, videces da uglavnom stavljaju brendirane komponente na motorcikle koje prodaju i to cesto iako je dosta skuplje od japanske ponude ipak nije preskupo ako pozelis da tog Japanca pocastis aftermarket delovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PustinjaK 0 Napisano Decembar 21, 2007 U prolazu, 13 postova Lokacija: Vankuver, Britanska Kolumbija Prijavi odgovor kao problematičan Naidjoh da je cena u USA $10,520 za osnovni F800GS model što ga (makar tamo) već stavlja u kategoriju od oko EUR 7K. Ne želeći da ulazim u prežvakanu temu da li su BMW motocikli precenjeni ili ne (ja mislim da jesu), iz mog ugla cena F800GS je čak iznenadjujuće niska. Razlika izmedju novog Dakara (OK, do pre par meseci se prodavao) i F800GS sa sve punom dodatnom opremom je oko EUR 1200. Ok, verovatno i ta razlika varira po tržištima pa će u Americi biti verovatno najmanja, u Kanadi i Evropi nešto viša, a kod Radulovića najviša :'( , ali to je neki orijentir. A taj motor po mom mišljenju vredi tu razliku za koju se dobija znatno jači dvocilindraš, duple prednje disk kočnice, kompletnija instr. tabla itd... Takođe je za pohvalu i to što se po gabaritima (ali ne i po težini!), nosivosti i ukupnoj snazi stidljivo ušunjava u područje velikog 1200GS-a dok je cena još uvek daleeeeko ispod cene starijeg brata. Sledeći podatak vredan pažnje je da je težina (dry weight) porasla za nepun 1kg u odnosu na F650GSD :o! što je zaista impresivno. Sve u svemu, jašući na talasu naglog rasta tzv. adventure motociklizma i uz jaku podršku BMW marketinga, ja nemam ni malo dileme da će F800GS biti veliki hit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ok, Pit. To je tvoje misljenje, al jos kad bismo mi diktirali cene, a ne proizvodjaci - super bi bilo Mislim da Evropljani generalno imaju drugaciju politiku cena od Japanaca i tu ima razloga i za i protiv. Kad pogledas Italijane, videces da uglavnom stavljaju brendirane komponente na motorcikle koje prodaju i to cesto iako je dosta skuplje od japanske ponude ipak nije preskupo ako pozelis da tog Japanca pocastis aftermarket delovima... Pa i ja na TDM imam brembo kocnice i to serijske a kad se stavi na recimo ducati to se posebno naglasava.Vidi ovako moje vidjenje stvari da evropljani sa tim brendiranim komponentama samo pokusavaju da zamagle celu pricu a u cillju opravdanja stvarno previsoke cene.Nemam nameru da budem ironican kad ovo kazem ali ja za svoje pare hocu 150% MOTORA i to samo Japan moze da mi pruzi ,Evropa ti daje 50-70%vrednosti motora za ulozen novac, a razliku do 100% pravdaju komponetama visoke klase ,harizmom ekskluzivom i ne znam sta sve jos nece da izmisle . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 21, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ok, Pit. To je tvoje misljenje, al jos kad bismo mi diktirali cene, a ne proizvodjaci - super bi bilo Mislim da Evropljani generalno imaju drugaciju politiku cena od Japanaca i tu ima razloga i za i protiv. Kad pogledas Italijane, videces da uglavnom stavljaju brendirane komponente na motorcikle koje prodaju i to cesto iako je dosta skuplje od japanske ponude ipak nije preskupo ako pozelis da tog Japanca pocastis aftermarket delovima... Pa i ja na TDM imam brembo kocnice i to serijske a kad se stavi na recimo ducati to se posebno naglasava.Vidi ovako moje vidjenje stvari da evropljani sa tim brendiranim komponentama samo pokusavaju da zamagle celu pricu a u cillju opravdanja stvarno previsoke cene.Nemam nameru da budem ironican kad ovo kazem ali ja za svoje pare hocu 150% MOTORA i to samo Japan moze da mi pruzi ,Evropa ti daje 50-70%vrednosti motora za ulozen novac, a razliku do 100% pravdaju komponetama visoke klase ,harizmom ekskluzivom i ne znam sta sve jos nece da izmisle . Pa prestani da kukas i idi da se zalis !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 21, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, ne nasedaj na provokacije, inače ode i ova tema ubrzo u lock. Uključi u glavi onu funkciju ignore kad je već nemamo ovde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 21, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, ne nasedaj na provokacije, inače ode i ova tema ubrzo u lock. Uključi u glavi onu funkciju ignore kad je već nemamo ovde na forumu. Ma Moto, mi smo gubavci i budale sto vozimo tu djubrad !!! samim tim moramo da cutimo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Decembar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano, drugari Nema potrebe za sekiracijom i nerviranjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce i kod nas biti cena oko 10 soma, ali ću ja sačekati da otklone bagove kakve samo bavarci mogu da naprave na rednim agregatima, pa se onda bacaim na lov na svoj primerak e, nemoj se napušavate koji vam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...