FritzTheCat 42 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan S1000RR Kupljen u Delti star mesec dana u full opremi. Presao 2.850 km. Cena 14.500 e Info na tel:063/215-100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima koji je razlog prodaje, taj motor sve novine hvale. Ja da ga imam, sigurno ga ne bih prodao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima koji je razlog prodaje, taj motor sve novine hvale. Ja da ga imam, sigurno ga ne bih prodao. e moj druze kad prigusti...jer to je ipak maltene 15000 evra mozes kucu uzeti pa da zivis primer govorim,,,jbg 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drugar prodaje, posto je odlucio da vise ne vozi motor... sve dodatne informacije o motoru mozes dobiti na 063/215-100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku i manju cenu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 15, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku i manju cenu O ceni sa vlasnikom ciji sam mob vec naveo. Fotku nemam, ali kapiram koga zanima taj model zna kako izgleda u kombinaciji boja belo, plavo, crveno. Ovu fotku sa neta sam stavio posto ima identican auspuh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Koja je godina proizvodnje? Koliko je placen? Ja znam kako izgleda taj model ali bih voleo da vidim sliku od motora koji se prodaje, halo oglasi su bez slike.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Koja je godina proizvodnje? Koliko je placen? Ja znam kako izgleda taj model ali bih voleo da vidim sliku od motora koji se prodaje, halo oglasi su bez slike.. 2011g, motor stoji u deltinom salonu gde je i kupljen, a njih pitaj za koliko bi ti prodali nov u toj opremi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jednom da ponovim broj mobilnog na koji mozete dobiti podrobne informacije o ljutoj spravi 063/215-100. Kapiram da za nekoga ko je istinski zainteresovan za isti nece biti problem da se "otvori" i nazove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john doe 3 Napisano Septembar 16, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: imao nekad Prijavi odgovor kao problematičan Koja je godina proizvodnje? Koliko je placen? Ja znam kako izgleda taj model ali bih voleo da vidim sliku od motora koji se prodaje, halo oglasi su bez slike.. 2011g, motor stoji u deltinom salonu gde je i kupljen, a njih pitaj za koliko bi ti prodali nov u toj opremi. Zvao Deltu i pitao hvala na ideji Srecno sa prodajom, motor je odlican! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanRR 7 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku i manju cenu O ceni sa vlasnikom ciji sam mob vec naveo. Fotku nemam, ali kapiram koga zanima taj model zna kako izgleda u kombinaciji boja belo, plavo, crveno. Ovu fotku sa neta sam stavio posto ima identican auspuh. svi znaju kako izgleda, samo bih voleo da vidim njegove slike koje nisu iz potoshopa, bas je redak nema ga ni na oglasima ni na ulici.... poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 17, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas veceras video jednog u Mekenzijevoj i to bas ova boja. A ima i crna jedna, mislim da je momak sa B. brda nije da ih nema bas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku i manju cenu O ceni sa vlasnikom ciji sam mob vec naveo. Fotku nemam, ali kapiram koga zanima taj model zna kako izgleda u kombinaciji boja belo, plavo, crveno. Ovu fotku sa neta sam stavio posto ima identican auspuh. svi znaju kako izgleda, samo bih voleo da vidim njegove slike koje nisu iz potoshopa, bas je redak nema ga ni na oglasima ni na ulici.... poz Vidim da si iz Zemuna, te skokni do deltinog salona na adi i overi spravu oci u oci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...