Surb 66 Napisano Septembar 20, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da nadjemo najjeftiniju prvu pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan lanac trgovina IDEA i MOL pumpe Galenika PP 2000 ja kupio na MOL-u u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 20, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan sta da vam kazem...? kada sam kupio auto prosle godine dobio sam i komplet prve pomoci sa sve truglom i ostalim zezalicama. paket prve pomoci pravljen u holandiji (o kvalitetu je suvisno bilo sta reci). medjutim, upravo to sto nije u kutiji od galenike pandur mi je rekao da taj ne vazi. nesto nisam siguran da galenika pravi bolje od holandije, u najgorem slucaju su ravnomerni. sada u kolima imam i jedan i drugi, pa ako me sledeci put pandur pita onda mu lepo pokazem oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan pokazi mu prvo holandski a ako ti kaze "e, taj ne vazi", ti mu reci, a imam i ovaj koji nosim zbog vas 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 20, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan hahah pa taj fazon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Или све из овог паковања пребаци у холандски и обрнуто, па да идиотлук који нам намећу буде комплетан кад ти каже да холандскиа КУТИЈА не важи, а наша је регуларна! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 20, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan U kolima imam dve pp iz nemačke od 2010. I pandur me natera da kupim ovu našu jer nije Galenikina kutija. Pa nemoj da mi neko kaže da Nemci imaju goru pp od Galenike. Nemačka medecina je najbolja na svetu! I imaju sve sertifikate osim SRB... kurac-palac broj idimidođimi. A jutros slušam Okanovića koji se zalaže da nam "osveže znanje" iz pp. Pa jel on normalan? Oćemo još u školu da idemo? Stvarno ga preteraše do balčaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 20, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najvažnije da nam naplate kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najvažnije da nam naplate kazne. zakuni se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8633 Napisano Septembar 20, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su trenutno najeftiniji i A i B kompleti i da ih ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Septembar 20, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najvažnije da nam naplate kazne. zakuni se Majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan E tako! Sad vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Septembar 20, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću preko stare kutije da stavim nalepnicu sa svim slovima i oznakama. Sve to lepo umotam u foliju i da ih vidim da li će da raspakuju da bi proverili da li je cela ili je nalepnica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Septembar 20, 2011 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi bas najjasnije neke stvari. Prethodni vlasnik moje Kawe je vec kupio komplet pomoci, domace proizvodnje. Radi se o ''Elektroplastu'' iz Srbobrana po JUS H.H2.800. Jos uvek to stoji u fabrickom celofanu. Da li to jos uvek vazi ili sam PRISILJEN i OPLJACKAN pa da kupim nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Septembar 20, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ale, prisiljen si da kupis novu kao i svi mi.. Ne znam koji deo nije jasan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 20, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan negde kolega kwazimodo reče da može da se koristi i PP B-tipa, automobilska, jer ima i sve što ima PP A-tipa i još preko toga. znači ko ima auto i PP B-tipa može,da ne kupuje PP A-tipa, ako npr. ima mogućnost da npr. ima kofer, može da koristi i PP B-tipa., i neće biti u prekršaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Juce u Metrou kupio za sluzbeni auto neku tursku PP. Ima sertifikat SRB tralala i broj dozvole Agencije za lekove na nalepnici sa rokom trajanja. Cena nesto ispod 2000 din. Trebalo bi da je to OK. Ako panduri budu pravili problem,kod sudije. Za motor Galenikina je 2300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan negde kolega kwazimodo reče da može da se koristi i PP B-tipa, automobilska, jer ima i sve što ima PP A-tipa i još preko toga. znači ko ima auto i PP B-tipa može,da ne kupuje PP A-tipa, ako npr. ima mogućnost da npr. ima kofer, može da koristi i PP B-tipa., i neće biti u prekršaju. Meni ispod sedista ne stane PP,cak ni ona stara,pa cu nositi ovu iz auta u rancu,dok ne smire strasti. Inace,imam jedan komplet stare raspakovan iz originalnog pakovanja ispod sedista u kesi za ne daj Boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 21, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A-tip PP kupio u Lili drogeriji 1850 dinara, a juče sam kupio u prodavnici Dunav osiguranja i PP B-tipa za 1900 dinara....obe Galenikine sa SRPS standardom. Naravno da imam i stare...al ne važe... a plavci kažu da neće da preturaju po staroj PP da proveravaju dal imaš sve...naravno to je lako oborivo kod sudije za prekršaje, al ko će da se maltretira za 2K dinara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Septembar 21, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ја нит' ћу да купим за мотор, нит' ћу да носим ону аутомобилску. Макар робијао-нећу! Не зато што немам да платим или немам где да ставим, већ зато што је то најстрашнији безобразлук. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 21, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ја нит' ћу да купим за мотор, нит' ћу да носим ону аутомобилску. Макар робијао-нећу! Не зато што немам да платим или немам где да ставим, већ зато што је то најстрашнији безобразлук. tako treba! ali svi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 21, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan proslog cetvrtka sam IDEI kupio Galenikin komplet B sa pslukom za 1999 dinara....naravno, ima da ga setam između kola i motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Od danas pocinje akcija u Metrou 22.09-15.10. cena prve pomoci 1650,00 dinara katalog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 22, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan To je TOSAMA i ona je 1650 din, uzeo sam dve. Ima i neka kineska za 1500. Moj cale hteo TOSAMA jer mu uliva poverenje mada ni onu staru nije otvorio 20 godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2780 Napisano Septembar 22, 2011 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan em sto treba da pljunem skoro 20 evra,em moram da pazim gde da kupujem negde ne priznaju eto kao nprm u ap sportu ne znam sto? a imam bas takav. Boze pogledaj nas pa ovo nema nigde ... nemam vise komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...