Nemanja Sabac 148 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je tacno da moze da se izda probna dozvola za upravlanje biciklom sa pom.motorom(PSP).Taman sam napunio 14 godina,ali zakon se izmenio,ali sam cuo da moze probna dozvola,dosadilo mi vise da vozim bez nje. Zanima me konkretno moze ili nemoze.Zvuci mi nelogicno,mada da ipak probam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 2, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju procesljaj na netu malo ima nove kategorije psp se sad ne zove tako nego m msm da je kategorija ili f ako gresim ispravite me znam da su meni uzeli psp a dali mi probno b . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju procesljaj na netu malo ima nove kategorije psp se sad ne zove tako nego m msm da je kategorija ili f ako gresim ispravite me znam da su meni uzeli psp a dali mi probno b . Ma znam da je neka nova.Sad se zove AM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5277 Napisano Septembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6062 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Derane ja sad da izvineš ne razumem šta ti pitaš: Jes' ti položio pa hoćeš dozvolu (što ti je onda nebi izdali?) ili hoćeš dozvolu na lepe oči tj na konto napunjenih 14 godina...? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...