Alexa90 11566 Napisano Decembar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakva tajna MotoGhost prodavnica, cena simboličnih 2600din. Sent from my SM-N900 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Mart 3, 2016 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/7794474/aprilia-atlantic-500125 Da li je ovo realno? 500cc na 122cc?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Mart 3, 2016 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je realna kilometraža, Ferrari crvena, 4 cilindra i ko zna šta još iznutra... Promenio Mart 3, 2016 član AlexaBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Mart 3, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Od tog Atlantica treba bežati kao đavo od krsta Zakonski neupotrebljiv - mo'š debelo da nadrljaš sa njime, boju tek ne bih komenarisao i opis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, treba mi pomoc oko atlantic-a,upao sam u rupu i izbio cep od prednjeg amortizera, otvorio da majstor da sipa ulje i sredi to ali na jednom nema karike,znaci potrebna mi je jedna karika za prednji amortizer...kupio sam jos dva ali u jednom je nije ni bilo a u drugom je bila losa...svaka pomoc dobro dosla...hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Mart 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan PGS ili Bella Moto. Ako nemaju ondaK Micko - Motoklinika polovno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema pgs...nema micko...jos sutra bella moto da okrenem al teska prica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Mart 25, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gavro Subotica..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidzakos 0 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Nis Motocikl: Malaguti Spidermax 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim... planiram da kupim Apriliju Atlantic 500 clasic,pa me interesuje na sta trebam posebno da obratim paznju pri kupovini...?i kakav je kao skuter,kakvi su im agregati...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadoboljan, udoban je, komforan, upravljiv, lepa zastita od vetra, moze se reci da nije skup za odrzavanje, agregati su nepoderivi. A mene zeza senzor brzine moram nov kupiti a to je oko 120e i ceka se oko mesec dana. Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Mart 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па има само 91 страна да се прочита,и упознаш са овом машином ;-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Mart 26, 2016 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Gavro prodaje samo vile u kompletu...a vec imam 4 polovne...tako da mi se ne bacaju pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Mart 30, 2016 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poruceno u bella moto, videcemo dali ce stici i kad stici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pali se efi lampica i napon se penje na 16 v ali se ugasi za par min,koji problem može biti,stavljen nov regulator napona Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam temu sa već postojećom temom o Atlanticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio skuter iz naslova, nakon određenog broja pređenih km ustanovljeno da ima problem sa strujom, odnosno naponom. Dok je motor u vožnji, displeju prikazuje napon od oko 13.5 do 14 v, kada motor radi u mestu, napon pada čak do 9v i ugasi se. Drugi problem su amortizeri. Opruge su nategnute čini mi se do maksimuma, ali kada se pređe preko nekog ulegnuća ili ležećeg, oseti se jak udar, kao da se ceo amortizeri sabije. Dakle, šta može uzrokovati pad napona i gašenje i da li je moguće srediti amortizere bez da se stavljaju novi/drugi? Još jedna stvar, prve dve cifre na displeju za pređene km se ne vide, odnosno vide se samo dve crtice, a nisu broj 1. Displej nije neispravan jer kada se da kontakt displej ispiše sve cifre kako treba... Ima li neko ideju? Mislim da slike govore bolje... Hvala na pomoći..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo redom... 'mortizere mo'š samo da menjaš - nema reparacije - gasni su Što s' tiče punjenja - može biti više faktora: namotaji, regler, sama instalacija... Imamo doktora za te stvari - dobro znani Darko Satelis . Ovo što fale cifre na instrument tabli - mislim da pomoći nema nego samo druga tabla... Javiće se već Dare sa stručnijom analizom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Efi se meni palio i gasio moped, majstor je ocistio kontakt na bombini i sredio posao. Ali opet ptive ce znati sto mu je. Meni su bili losi kontakti na aku, pa los aku pa svasta Послато са SM-N9002 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne gasi motor samo se ugasi efi sam od sebe,probaću očistiti kontakte,hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano April 23, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pali se efi lampica i napon se penje na 16 v ali se ugasi za par min,koji problem može biti,stavljen nov regulator napona Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока To sto je stavljen nov regler, ne mora nista da znaci. Nov originalni ili Joskin regler? Prepunjavanje obicno bidne kad je neispravan regler ili kad je neispravna instalacija istog (crni dzek sa 4 zice)...... Prvo vidi kakve su ti kleme, ocisti ako treba nekom smirglom, zatim vidi kakvo je kuciste osiguraca odmah pored akumulatora (obicno upravo tu bude glavni problem) pa ako ne valja, kontakti pocrneli, pregrejani/nagoreli.....menjaj (ako nisi vican lemljenju, treba ti elektricar). 1. Drugar kupio skuter iz naslova, nakon određenog broja pređenih km ustanovljeno da ima problem sa strujom, odnosno naponom. 2. Dok je motor u vožnji, displeju prikazuje napon od oko 13.5 do 14 v, kada motor radi u mestu, napon pada čak do 9v i ugasi se. 3. Drugi problem su amortizeri. Opruge su nategnute čini mi se do maksimuma, ali kada se pređe preko nekog ulegnuća ili ležećeg, oseti se jak udar, kao da se ceo amortizeri sabije. 4. Još jedna stvar, prve dve cifre na displeju za pređene km se ne vide, odnosno vide se samo dve crtice, a nisu broj 1. Displej nije neispravan jer kada se da kontakt displej ispiše sve cifre kako treba... Ima li neko ideju? 1. Nadam se da nije kupio AA iz V.M.Lug-a 2. Atlantic nije poznat po dobroj struji, tako da treba krenuti od akumulatora pa na dalje (uput kao kod kolege @zorance) to sto pokazuje na bordu nije meradovno kao na unimeru + sto ni na unimeru nije meradovno ako je akumulator neispravan. Skoro sam imao jedan slucaj da je toliko aku bio los da motor (Geopolis) tj regler nije punio. Stavio moj polovan/ispravan aku...eto ga i punjenje bas kako treba........tako da, da bi se merilo punjenje, aku mora biti ispravan. 3. Reparacije nema, polovne da stavis neces nista dobiti (mozda malo i jako kratko) dok novi kostaju oko 92.000din u paru.....generalno AA je tvrd motor. 4. Displej ti ne valja, za pocetak mozes otici do elektronicara na upit da li se moze resiti, ako moze super (ustedeces dosta para, polovna nije jeftina, ima vise tipa table) pravac kuci na rasklapanje, otvaranje. ........kad pogledas, ove AA em sto su ruzne em se kvare do zla Boga ......... xixiixixix morao sam, sad sam ga na*ebo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano April 23, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Već su se topili osigurači kad radi svetlo i menjao sam ih,uvek budu topli ili vrući,probaću opet da sve zamenim pa javljam šta se dešava,hvala puno i čujemo se,pozdrav Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 24, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 92.000 amorti :O U jbmtisunce...vise se isplati da se kupi ceo motor sa ispravnim amortima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano April 24, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ........kad pogledas, ove AA em sto su ruzne em se kvare do zla Boga ......... xixiixixix morao sam, sad sam ga na*ebo Dobi'š ti bančinu, barabo ona jedna Kad sve ostale kangrbe budu imale km na cajgeru k'o Atlantici (i žabarske mašine uopšte) ondaK mož' da divanimo o lepoti , dotle mo'ž samo da laprdate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pali se efi lampica i napon se penje na 16 v ali se ugasi za par min,koji problem može biti,stavljen nov regulator napona Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока To sto je stavljen nov regler, ne mora nista da znaci. Nov originalni ili Joskin regler? Prepunjavanje obicno bidne kad je neispravan regler ili kad je neispravna instalacija istog (crni dzek sa 4 zice)...... Prvo vidi kakve su ti kleme, ocisti ako treba nekom smirglom, zatim vidi kakvo je kuciste osiguraca odmah pored akumulatora (obicno upravo tu bude glavni problem) pa ako ne valja, kontakti pocrneli, pregrejani/nagoreli.....menjaj (ako nisi vican lemljenju, treba ti elektricar). 1. Drugar kupio skuter iz naslova, nakon određenog broja pređenih km ustanovljeno da ima problem sa strujom, odnosno naponom. 2. Dok je motor u vožnji, displeju prikazuje napon od oko 13.5 do 14 v, kada motor radi u mestu, napon pada čak do 9v i ugasi se. 3. Drugi problem su amortizeri. Opruge su nategnute čini mi se do maksimuma, ali kada se pređe preko nekog ulegnuća ili ležećeg, oseti se jak udar, kao da se ceo amortizeri sabije. 4. Još jedna stvar, prve dve cifre na displeju za pređene km se ne vide, odnosno vide se samo dve crtice, a nisu broj 1. Displej nije neispravan jer kada se da kontakt displej ispiše sve cifre kako treba... Ima li neko ideju? 1. Nadam se da nije kupio AA iz V.M.Lug-a 2. Atlantic nije poznat po dobroj struji, tako da treba krenuti od akumulatora pa na dalje (uput kao kod kolege @zorance) to sto pokazuje na bordu nije meradovno kao na unimeru + sto ni na unimeru nije meradovno ako je akumulator neispravan. Skoro sam imao jedan slucaj da je toliko aku bio los da motor (Geopolis) tj regler nije punio. Stavio moj polovan/ispravan aku...eto ga i punjenje bas kako treba........tako da, da bi se merilo punjenje, aku mora biti ispravan. 3. Reparacije nema, polovne da stavis neces nista dobiti (mozda malo i jako kratko) dok novi kostaju oko 92.000din u paru.....generalno AA je tvrd motor. 4. Displej ti ne valja, za pocetak mozes otici do elektronicara na upit da li se moze resiti, ako moze super (ustedeces dosta para, polovna nije jeftina, ima vise tipa table) pravac kuci na rasklapanje, otvaranje. ........kad pogledas, ove AA em sto su ruzne em se kvare do zla Boga......... xixiixixix morao sam, sad sam ga na*ebo Crkao regler,stavio sam stari njegov koji radi odlično,napajanje je dobro,hvala na savetu,bili ste u pravu,pozdrav iz Sr.Mitrovice od DEBELIH SREMACA Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zoranče, Daj neku preporuku za regler da probam i ja da zamenim da vidim šta će biti. Gde si uzeo, koliko para bilo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...