Basac 0 Napisano Septembar 2, 2014 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje: Naime,imao sam laksu saobracajnu nesrecu sa svojim Atlantic 500. Posto je policija izvrsila uvidjaj i sve ostalo kako to ide ...bla bla bla...doslo je vreme za naplatu stete od osiguranja. Procenitelj mi je rekao da vidim u ovlascenom servisu sta ce oni da kazu, sta se menja,sta ne.... u pitanju je estetika (plastike,lajsna) , retrovizor ..... Mene zanima gde postoji ovlasceni servis koji ce moci sve to da pogleda, kaze mi cenu plastika i u mogucnosti je da to naruci i ugradi. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Septembar 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan PGS Motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandex 15 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja ponekad javima (kada mi treba nesto). Zamolicu kolege da mi pomognu da nadjem (upute me na nekoga ko je mozda poseduje) lajsnu prednju desnu srebrnu za Atlantic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan PGS, 4900 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandex 15 Napisano Septembar 25, 2014 U prolazu, 44 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan PGS, 4900 din. Hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 726 Napisano Octobar 21, 2014 Zainteresovan, 338 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ce nekom značiti,porez na prenos na aa classic 500 2002god u Prokuplju 1650din,verovatno je slično u ostalim gradovima,iskreno mislio sam da je minimum 4000,nažalost nakon konsultacije s majstorom odustao sam od konkretnog primerka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 891 Napisano Octobar 21, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Паметно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 28, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Да лиможе неко да ми каже које опругице је најбоље да се ставе у квачило,мислим на оне три,мале,има их разних боја.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni bele, još ako dodaš belu centralnu oprugu..skoro kao multivar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 28, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на информацији. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorando 0 Napisano Novembar 4, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Gilera gp800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav atlantisti. Potrebne su mi komplet pločice za aa 500,a ovdje kod mene teško je za nabaviti,u republici srpskoj. Mozel neko od vas da mi nabavi i kako platiti. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 4, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Из ког си града,дај организоваћемо нешто!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorando 0 Napisano Novembar 4, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Gilera gp800 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Doboja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Novembar 4, 2014 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav atlantisti. Potrebne su mi komplet pločice za aa 500,a ovdje kod mene teško je za nabaviti,u republici srpskoj. Mozel neko od vas da mi nabavi i kako platiti. Hvala. Kolega imas srece, za nepune 2 nedelje dolazim u RS ( Bljeljina - Balatun ), mozemo se naci u Gojsovcu na benzinskoj pumpi preko puta FIS-a trznog centra, kupicu ovde u BG-u i doneti. Jel ti trebaju plocice komplet napred-pozadi, msm za sva 3 diska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorando 0 Napisano Novembar 5, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Gilera gp800 Prijavi odgovor kao problematičan Znas li koji dan dolaziš da se mogu organizovati jer radim ovim danima,a ipak Bijeljina mi je 150 km od Doboja. Da za sva tri diska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sva tri diska...uteftereno Mislim da ce biti 15.11. ( subota ), potvrdicu ti nesto kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15832 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @zorando mala ispravka, docicu 16.11. ( nedelja ), uzeo sam ti plocice za sva tri diska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorando 0 Napisano Novembar 6, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Gilera gp800 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti dala. Imaš dva piva kad se vidimo. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorando 0 Napisano Novembar 6, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Gilera gp800 Prijavi odgovor kao problematičan Bigi i tebi hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 6, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Нема на чему,све за браћу из РС!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel1985 4 Napisano Novembar 17, 2014 U prolazu, 20 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se prikljucio vasem forumu Od pre neki dan sam ponosni vlasnik AA500,jos samo da malo otopli i eto jos jedan vise na ulici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijel1985 4 Napisano Novembar 17, 2014 U prolazu, 20 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vase misljenje,inace je masina u odlicnom stanju,sve sredjeno za sedonu Jos da nije novembar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 17, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Тај мотор знам,ишао сам неколико пута да га гледам са нашим члановима клуба ,визуелно нема мане,колико смо ми успели да оценимо било је улагања око реглера и самог преноса ..оно што нас је одбило је била јака цена,испод 1900 није хтео да га да...ми смо му нудили 1700 није хтео,надам се да си ти боље прошао... Стварно је један од најлепше очуваних модела АА које сам видео,а видео сам их п0прилично!У сваком случају честитам на куповини и нека те лепо служи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4725 Napisano Novembar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6001 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Danijele u sektu Želim ti da se sit navozaš sa ovim AA i da te služi kako si naumio PS: Š'a fali novembru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...