Djuxy 1752 Napisano Novembar 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Novembar 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pajzte da ga jopet ne spalite nekako Ce lete cigani u visss xenon napravi karambol, podmukao kvar al bitno da je nadjen jer bi se sa drugim prekidacem desilo isto Tačno sam znao da je problem sa velikom strujom i xenonom odlično da ste to rešili i sad sija kao jelka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 22, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jednooki AA Dosao red da Bigijev at dobije oci, sve je pocelo ovako Subota popodne, put Smederevac i pravac Zaklopaca na rasklapanje, operacija mOz da pocne pic hosting image ru image od alata, zica, relea.... tj svasta nesto photo uploader rasklapanje, deo po deo images image hosting sites upload pic upload pic online photo storage ne ne, nema puno delova, jok jok upload far izvadjen i spreman za otvaranje upload pics photo sharing sites nakon otvaranja fara red je ocistiti kanale od starog lepka malim igrackama picture hosting ugradnja projektora na mestu oborenog svetla picture hosting free image hosting image skoro pa fabrika pic hosting provera snopa xenona photo hosting sites nakon sto je sve bilo zavrseno, probano, desio se pravi karambol, balast xenona je probio i sprzio je sijalicu, obe H8 led sijalice i prekidac svetla na levoj rucici OVAJ BALAST ZAOBIDJITE U SIROOOKOM LUKU free image hosting nakon nekoliko dana potrage za ovim prekidacem photo sharing nabavljene su nove H1 led sijalice ( 600din, dok je cena H8 led 40e ) photo hosting sites uz malu prepravku fara i instalacije H1 led sijalice nabudzene su na mestu dugog svetla koje ce biti dnevno svetlo + donji ledovi na kraj roll bara, ovako izgleda images photo uploader stigao prekidac, nova sijalica xenon H1 6K i slim balast image jos jedan test za svaki slucaj, sto je sigurno sigurno je image ru razlika izmedju fabrike i projektora - oboreno svetlo NEKAD free photo hosting - oboreno svetlo SAD sve u paketu, kiklop spreman image sharing images Cut off i vise nego odlican image hosting sites photo sharing sites Ostalo je da Bigi prenese utiske nekad i sad 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 22, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto mogu da kazem je da sam video na Fruskoj gori sa strane u sumi i zeku i medu isve zivotinje po siprazju!!!jer mi svetlo baca oko180 stepeni !!! E toliko sam bio pod utiskom novog svetla i Daretovog remek dela da nisam ni primetio da mi je ispao kofer usput!!!! Pasle trazenja od pola sata po putu od Sr.Karlovaca do Banstola Konacno ga nadjoh pored puta i to slomljenog !!! I tako sve maler za malerom!!! Al ne dam se ja i to je sve car motociklizma !!! Da se vratimo na Kiklopa,sve u svemu ja sam prezadovoljan kako sve to izgleda i koliko se bolje vidi na putu,a da ne govorim o tome kako me tek sad drugi vide!!! MAXI Pozdrav!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto mogu da kazem je da sam video na Fruskoj gori sa strane u sumi i zeku i medu isve zivotinje po siprazju!!!jer mi svetlo baca oko180 stepeni !!! E toliko sam bio pod utiskom novog svetla i Daretovog remek dela da nisam ni primetio da mi je ispao kofer usput!!!! Pasle trazenja od pola sata po putu od Sr.Karlovaca do Banstola Konacno ga nadjoh pored puta i to slomljenog !!! I tako sve maler za malerom!!! Al ne dam se ja i to je sve car motociklizma !!! Da se vratimo na Kiklopa,sve u svemu ja sam prezadovoljan kako sve to izgleda i koliko se bolje vidi na putu,a da ne govorim o tome kako me tek sad drugi vide!!! MAXI Pozdrav!!! "E toliko sam bio pod utiskom novog svetla i Daretovog remek dela da nisam ni primetio da mi je ispao kofer usput!!!!" hahahahahahahaha PLACEM!!! U fabrici ga ne bi ovako napravili. Dare Mikelandjelo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Novembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Dr Satelis al` ste ga opravili svaka vam cast .Izgleda do 00. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan SZTR Zaklopača rules...Dare svaka čast ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 23, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Majstorčino 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 23, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Bičarke nas travi : :D 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuu sto ovo dobro izgleda!!! Eto i mene na prolece Dare, ako me primas, s oprostenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E jesi ga napravio Mare Care.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 24, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan E....da se pohvalim ....danas sam zvanicno postao vlasnik atlantica....bivsi vlasnik je Moto-kalpak mislim da mu je to nick....evo jedna slika sa oglasa...nisam stigao da ga uslikam ! Godiste je 2002 a na satu ima nesto vise od 35 k. Za sada sam prezadovoljan....videcemo kako ce da bude dalje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan laki, to je pravi motor za tebe...ti i biggi motor uz motor.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Novembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neka te služi kakoi si zamislio! Da ga voziš u zdravlju i veselju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 24, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan sad imamo dva velika vozača i velike ljudine za Maxi bandu .... Poz Laki !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Novembar 24, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Laki@ sqt lepo izgleda i da te jos lepse sluzi zaboravih da ubacim 2 slike Mareta ili The Stig upload pics upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini AA! Prava fotelja na dva tocka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznali smo ga po pertlama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Laki@ sqt lepo izgleda i da te jos lepse sluzi zaboravih da ubacim 2 slike Mareta ili The Stig upload pics upload Al ne da mu stojiAA, mislim kome ne stoji,kad meni i Lakiju stoji kao saliven!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 25, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama! I ja se iskreno nadam da ce me sluziti kako sam zamislio i da cemo se vozati! Do sledece voznje POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos ostaje da ovi Burgmanisti i Pjadjisti predju na AA500 i svi srecni i zadovoljni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha sad ce ako ne ove sezone onda sledece!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 26, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sad jos ostaje da ovi Burgmanisti i Pjadjisti predju na AA500 i svi srecni i zadovoljni. ... reče simpatičan, ali totalno, načisto mentalno oboleli mladić ... Sine A. očekuješ nemoguće :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pope AA ne drlja copom i stenderom tako lako asfalt 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...