brankoXM 738 Napisano Jul 24, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan tajna je,da ne izmalerisem:) ali sta god da bude,bice predstavljen:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Jul 24, 2012 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan dodje i taj dan evo drugari prvo vama da ponudim pa ce posle u oglase..prodajem moj atlantic...dobio sam ponudu za drugi motor koju je tesko odbiti.pa prvo ovde da vidim voleo bih da ostane medju nama...nije kao motori iz oglasa,kojima treba servis nove gume i ostalo...to sam ja sve uradio,al sad prodajem posto sam i kupio:) ne vredi kad za sebe odrzavas,pare se ne vracaju,samo odlaze. dve miselinke city grip 100e,novo kvacilo 170,agip ulje i filteri ..rolnice,senzor km sata...2 nove svecice...sta znam,oko 350e koje ce ustedeti onaj ko ga kupi...ja kupio za 2000 i prodajem za 2000,ovo ostalo castim kupca...nema boljke mane falinke nema onaj los termostat,ne curi voda iz pumpe...negde oko 900km presao kod mene nisam video mane...prvo nudim vas pa posle pravim oglase sa slikama itd,vecina vas ga verovatno i vidjala na slikama..eto na prodaju je dok se ne proda ovaj sto mene zanima. A sta ce ti 2 svecice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 24, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan sta da stavim kad crkne jedna,da narucim pa da cekam rezervna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jul 24, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan dodje i taj dan evo drugari prvo vama da ponudim pa ce posle u oglase..prodajem moj atlantic...dobio sam ponudu za drugi motor koju je tesko odbiti.pa prvo ovde da vidim voleo bih da ostane medju nama...nije kao motori iz oglasa,kojima treba servis nove gume i ostalo...to sam ja sve uradio,al sad prodajem posto sam i kupio:) ne vredi kad za sebe odrzavas,pare se ne vracaju,samo odlaze. dve miselinke city grip 100e,novo kvacilo 170,agip ulje i filteri ..rolnice,senzor km sata...2 nove svecice...sta znam,oko 350e koje ce ustedeti onaj ko ga kupi...ja kupio za 2000 i prodajem za 2000,ovo ostalo castim kupca...nema boljke mane falinke nema onaj los termostat,ne curi voda iz pumpe...negde oko 900km presao kod mene nisam video mane...prvo nudim vas pa posle pravim oglase sa slikama itd,vecina vas ga verovatno i vidjala na slikama..eto na prodaju je dok se ne proda ovaj sto mene zanima. evo link od oglasa sa slikama,mada nisam siguran jel dozvoljeno staviti link ka drugim sajtovima,ako nije,obrisite http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1024901_Aprilia_atlantic-500_2004_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Jul 24, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan alexaBGD moj beli vidjas po gradu tj. mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko378 2 Napisano Jul 27, 2012 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pipkam ja danas ATLANTIC niklovane nalepnice tj slova na motoru jer znam da im je boljka da same pocnu da otpadaju kada se smore na motoru i tako cackam kad ono sve su tako lose bile nalepljene da sam ih skinuo za pola minuta sve, znaci samo sto nisu samo otpale... E sad problematika, cime ja da to nalepim nazad na motor a da bude cvrsto i lepo?? Ako neko ima neku dobru ideju puno bi mi znacilo jer obozavam te nalepnice, razmisljao sam sa dvoslojnom trakom ali ne znam tanko da je isecem i nalepim na slova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lepak za sofersajbne je idealan za tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Avgust 9, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Udarih u debila sa 10 na sat ... i polupah far. Ako neko zna gde ima da se kupi (polovan)a da pri tom ne sisaju (tjelav sam ) ... Bio bih mu zahvalan. Pozdrav... VAS FULL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 9, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ce da te oshishaju, 48 000 kosta nov...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Avgust 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako si razlupao samo spoljašnje staklo od fara a ogledala nisu oštećena, Ivan vizirdžija može da ti popravi far. Pitanje je kako stoji sa vremenom... Druga varijanta ti je E-bay, kolega dadinho je našao na E-bay Italia čini mi se za 120-tak eura. Dalje ti ostaje neki od otpada u Mađarskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Avgust 9, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan momci,da se pohvalim http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/84302-moj-novi-ljubimac/page__p__1350722__fromsearch__1#entry1350722 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan @FULL Druze, mom bratu je pao u mestu skuter i puko je far.. Dosta sam se namucio trazeci, Ivan ne radi leti, samo zimi, taj iz Italije (Polovan) za 120EUR je prodat. Jedina vatijanta ti ostaje Nemacka. Tamo je 200E nov i to ti je najpovoljnija opcija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan momci,da se pohvalim http://forum.bjbiker..._1#entry1350722 Branko otišo si vožnju probo nisi.. 100 konja ... mašala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FULL 0 Napisano Avgust 11, 2012 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au k...., ako neko ima jos koje resenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roshke 8 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima......evo da se pridruzim forumu i da pitam nesto....kupio sam AA 500 2002 godiste pre 3 meseca od druga u super stanju(okacicu i slike).....prezadovoljan sam obizirom da sam visok i tezak... .motor ide perfektno.vuce olicno.......kada sam se vratio sa mora pre nedelju dana i jedva docekao da sednem na motor......krenulo nesto da mi lupa sa desne strane kod auspuha pri malom gasu,zadnja kocnica tj rucica mi propada i ne pali mi lepo .zastane pa tek onda upali........stavio sam nov akumulator pre 2 meseca fabricki......da li negde vuce struju ili ne puni....ne znam......od servisa sam radio samo ulje i fiter kod mog komsije......ja sam sa BGa....pa bi oterao motor kod nekog dobrog,proverenog majstora..........da mi sve ispregleda i servisira........ako nije problem da mi kazete nekoga ko nije skup a radi sa AA 500.....hvala..... pozdrav moja zena i ja na motoru.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Dobro dosao! Drugo, slika ti je ekstra, bas mi se svidja. Motor je potpuno isti kao moj, moj je takodje plav. A sad sto se tice majstora, ja bih ti preporucio Radosa sa Pevca. Ja sam oterao kod njega cim sam kupio skuter, uradio mi je servis, sve pregledao..od tada motor radi kao singerica..jos sam ja stavio 2gr lakse rolnice, pa startuje stvarno besno. Elem evo ti broj od Radosa. 064 201 27 60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 3, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @roshke: Takodje dobrodosao u sektu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 3, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Roshke da ga mozda ne parkiras kod Vuka u Bulevaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roshke 8 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tenere 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici ...... -Jeste moj motor.....kod Vuka parkiram....tu radim u Diopti kao opticar...... -Hvala za Radosa ako mi niko ne predlozi nekog majstora da mi je blize icicu kod njega......inace sam kod Sumica..... ....ako ima jos neko da mi predlozi nekoga...... evo jos koja slika sa svadbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je Rados poprilicno daleko, s obzirom da sam ja na Dorcolu. Ali svakako vredi otici kod njega, AA poznaje odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Septembar 4, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan momci imam filter ulja nov za aa 500,a kako vise ne vozim taj motor,kome treba,a prolazi kroz smederevsku palanku,nek se javi-poklanjam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To treba Rohirrimu, isti je za X9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Septembar 5, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan no problem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam ja i zamenio. hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 6, 2012 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan cije li je ovo skuterce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...