skoiko 2 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan drustvo pozdrav, koja se najveca dimenzija moze staviti na atlantica u pitanju je zadnja guma normalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 150 70 R14 али само ако су ти ок амортизери да не би чешала или не дај боже пробила дно од гепека на неравнинама као Алексанту!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan A jel probao neko da napuni ponovo stare amorizere.? :-) Posto trenutno nemam sitno ti 700e :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan није колико знам ..ај пробај ти па нам јави хахахаха Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Novembar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čime tj kako napuniti gasne amortizere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Novembar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nije znao da su gasni... Sent from my Nokia 3210 using Dial-up Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan meni je iz desnog iscurelo ulje, ne znam kako moze iz gasnog da iscuri nesto...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Novembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm i meni je nesto malo verovatno da su gasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Novembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan meni je iz desnog iscurelo ulje, ne znam kako moze iz gasnog da iscuri nesto...? Uslikaj amortizere da ih vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
charlie sheen 11 Napisano Novembar 4, 2013 U prolazu, 18 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.subito.it/accessori-moto/ammortizzatori-post-aprilia-atlantic-sprint-500-bergamo-77046836.htm Ovo sam ja nasao na jednom italijanskom sajtu gde sam ja vec kupovao....Ne znam jesu li ovi amortizeri polovni..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Novembar 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Chrome kaže da su polovni...i samo za Sprint-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonibg 2 Napisano Novembar 5, 2013 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Ovaj forum je fenomenalan. E sad iscito sam mnogo ovih stranica. i te bi da pazarim atlantic 500 ili eventualno 250 ako nadjem neki u jako dobrom stanju. Zanima me dali na atlantic ima da pokazuje trenutnu potrosnju i ako ima koji modeli. Volim kad su mi amortizeri dobri pa me zanima isto koliko kostaju amortizeri za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Novembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao i ovde! Atlantic 500 classic (2002-2005) ima na bordu očitavanje prosečne potrošnje, trenutne nema. Model 500 Sprint i ostali Atlantici (125-200-250-400) nemaju bord kompjuter. Amortizeri su oko 380 eura komad za classica, za ostale neznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Novembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ... ostali Atlantici (125-200-250-400) nemaju bord kompjuter... Postoji i Atlantic 300ie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5199 Napisano Novembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6056 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, zaboravio sam na taj auu, šta godine urade čoveku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Novembar 6, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih bre 380 jura??? RMS oba za stotku i cepaj! Pa nisu to endurace ili motori za stazu pa trebaju specijalni amortizeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fazla_16v 4 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia SRV 850 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozz i SA! Dugo se nisam javljao ali sam vas pratio:) pocetak sezone sam se navozao a ovo ostalo nisam ni imao bas vremena toliko. Nedavno mi se pojavio problem sa reglerom, naime punjenje je bilo sve slabije i na kraju nikako, odvucem jednom majstoru i on mi kao zamjeni regler a ustvari je stavio i drugi akumulator tako da sam vozao samo malo dok je bilo struje. Neki dan je opet pokusao praviti nesto i dok smo pravili i stimali pokazivalo je da puni 13,5 - 15. Ali kad je poceo davati gas, motor se ugasi ostadose sve kazaljke u trenutnom polozaju. Bilo je kasno i nismo nista vise mogli radit tako da prije subote nista. Sta mislite o tim kazaljkama, znaci obrtaj stoji na 3, temp i gorivo pokazuju kao da je upaljen ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Novembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ste pogledali kutijicu sa osiguračima pored akumulatora? Meni se pre oko 2 meseca istopila ta kutijica i isti problem sam imao, sve slabiju struju je imao dok je na kraju nije potpuno izgubio, i kazaljke su mi ostale u istom položaju (slične vrednosti). I ja sam odmah pomislio na regler ali nije bilo to, čim sam otvorio poklopac od akumulatora imao sam šta da vidim (vrati se na stranu 68 ove teme i videćeš moj problem slikovito). Naravno, ne mora da znači da je to ali nije na odmet pogledati. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16309 Napisano Novembar 6, 2013 Integrisan, 9383 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fazlo, ki sto je dobar sarajevski burek taki ti je i nas krakonja, poslusaj Alexa i msm da neces pogresiti. .... samo da dodam, kad isproveravas sta ti je rekao, skini desnu stop lampu i videces dzek bele boje sa debljom zicom ( jednom jedinom ), razdzekaj i pogledaj buksne u kakvom su stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Novembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...RMS oba za stotku i cepaj... Ja sam se oduševio kad si mi rekao da ima RMS ove amortizere, a onda je usledio trenutak istine..nema ni Bella moto, a ni Kompp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fazla_16v 4 Napisano Novembar 6, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Aprilia SRV 850 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA VELIKA:), kao sto reko nismo imali vise vremena, bas sam bio u vremenskoj krizi, ali isprovjeravat cu sve to i nadam se da je do toga. Vidio sam vec slike osiguraca i kucista tako da znam odakle krenuti. Ucviko sam bio da nije sta krupnije vrisnulo, kad sam vidio da kazaljke stoje svijet mi se obrno:) Ali zato ste Vi tu strucnjaci, uzivam kad citam ove postove i vidim kako detaljisete stvari i pedantno radite... A Sarajevo i burek vas cekaju, kad god ste nagodni bacite krug i ovamo, dobro dosli u svaka doba:) Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Novembar 7, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Neko je trazio amortizere za Atlantica 01-04, ja sam nasao dva Nova u Italiji na subito.it, oba kostaju 200 eura. Evo i link http://www.subito.it...sa-74926724.htm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano Novembar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Neko je trazio amortizere za Atlantica 01-04, ja sam nasao dva Nova u Italiji na subito.it, oba kostaju 200 eura. Evo i link http://www.subito.it...sa-74926724.htm. Мислим да је ово цена за 1КОМ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Novembar 8, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Па пише да је два комаТа на лагеру....у сваком случају је скоро дупло јефтиније! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 904 Napisano Novembar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па то и кажем да је цена за један а он има на лагеру два Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...