brankoXM 738 Napisano Maj 13, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan e,slikao sam telefonom:) a posle obradio u programu koji mi preporucio kolega tommyn,skine se trial verzija a za activation key se snadjes po netu \o/ .program je zoner photo studio 14,odes na opciju editor,pa u effects imas tone mapping,i tu podesis razne parametre dok ne udesis kako ti se svidja,ima more opcija sem tog tone mappinga,videces ako skines,jednostavan je a lepo radi posao i ujedno pregledas slike sa njimeslicno kao picassa,acdsee islicno.nemoj da skidas free verzije jer su ogranicene sa opcijama,nego punu trial verziju i aktiviras je gorepomenutim serialom.da sam tek slikao aparatom jos bi bolje bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, probacu to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mali update sto se tice vodene pumpe; Zvao me majstor u toku dana, osovina je cela zardjala i jos neki dihtung je potpuno pojeden, citiram ga "prilicno je propala pumpa", sutra odoh po ostatak delova. Blago meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 14, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ima li kraja? tako je to kad krene..samo nemoj da se nerviraš, ništa nije večno i sve crkava...ako ti je za utehu bar ćeš biti miran posle zamene pumpe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pitam iz dana u dan ima li kraja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je za utehu bar ćeš biti miran posle zamene pumpe... Upravo tako. Nadam se da je to sve za ovu sezonu, kako i tebi tako i meni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode danas jos 4.800 din, kao sto Alexanto rece "jos ovo, pa ono", osovina je bas umrla..sve novo sam uzeo, do zamene ulja mi je ostalo 1000 km, al kad vec radi nek uradi i to i antifriz..pa da budem miran i da ne razmisljam vise. Dosta skupo ce me izaci igranka s motorima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Aleks pa vidiš da i onako nije neko vreme za vožnju nego garažu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To me jedino i tesi, taman sam prelezao i stomacni virus u prethodna 3 dana. Dok se sredi vreme valjda ce mi i motor biti gotov. E onda bi bio red da Zeka, Dadinho i ja smislimo neku dobru turu s obzirom da ne izbijamo iz servisa vec jedno izvesno vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 15, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne mesaj mene u vase probleme..---- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan idemo na mars, idemo na mars... nisam nasao dihtunge kod nas, ali sam nasao u loius-u. Ako hocete da se skupimo kome sve treba pa da narucimo. http://www.louis.de/_20741e340d43195b70fe89fdba6c1d1f03/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10042960 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 16, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan a gde boravi taj dihtung ja 3x skidah auspuh al ne videh tome slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ukupna cena bi bila negde oko 10EUR da dodje u SRB. update: sad sam zvao PGS i originalni je 3080,00 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dadinho racunaj me za dihtung.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako porucujete bilo sta iz luisa zovite beru ili sekulu.Cena je kao u katalogu plus postarina 200-300din kod ssekule a kod bere je 10% provizija.Meni su stigle rukavice i neki sprej sam uzeo stiglo za 10 dana placa se pouzecem narucio od Sekule.Ako treba kontakt samo kazite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Braco izrastaš u pravog skuter "bolesnika", mašala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Braco izrastaš u pravog skuter "bolesnika", mašala. Sta cu .S`kim si takav si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo skuter iz servisa.. Kaze majstor, jos samo dihtung da sredis i miran si, sve si sredio. A i da ne sredim, obisao 3 majstora, uklapao najnize cene, boksovao se sa delovima.. Konacno je sve tip top, sem sto, eto, auspuh prdi jos uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan sa tobom nikad dosadno Alex taman sada znam koga da pitam gde mi je sve najjeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Maj 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, expert sam postao, silom prilika, za pronalazak delova i najnizih cena istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan pozz ljudi ofarbao sam atlantica classic u belo, sad imam dilemu dal da farbam felne u belo ili crno, crno mat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 19, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ja bih uvek belo ili sivo na felnu,iz razloga sto se dobija kontrast u odnosu na crnu boju gume...polovna guma na beloj felni se crni kao nova,a na felni tamne boje(pogotovo na crnoj felni) izgleda nekako bledo i propalo:) jedino dok je nova guma,lici na nesto na crnoj felni.po meni samo bela eventualno neka sive otvorena da vuce na alu felnu.ali bela na prom mestu.bela i daje vizuelno utisak da je felna veca.moje misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 19, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan najzad mi je danas pukao desni retrovizor, onaj na koga sam pao, pa bi mi svaka pomoc dobrodosla, da nadjem retrovizore...ako ima neko neki kontakt za prodaju istih..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Maj 19, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.it/i...=item3f1596a7f3 nije skupo.znas koga treba da kontaktiras za ostalo to su kopije,a ovo original http://www.ebay.it/itm/RETROVISORI-SPECCHIETTI-APRILIA-Atlantic-500-/160605329514?pt=Ricambi_e_Accessori_Scooter&hash=item2564d2d86a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Maj 19, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidoh juce sta ti je puklo, plastika samo? Moze li da se vari? Slikaj to pa okaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...