dexter 38 Napisano Septembar 1, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan maxia sa plocom - 100 e 063521586 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4279 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 6617 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Koliko litara, ako je 56, zanima me. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Septembar 1, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ovo je E50 model koji mi izgleda malo vishe nego 50L, imam isti. staju 2 kacige opushteno, pored njih mozhe da se ugura jakna 2 pojasa, podkape, duks-2. mozhe da stane boga oca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 1, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan MOZE, A ZA LITRE-NEMAM POJIMA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4279 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 6617 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 52, staju 2 flipa al nema mesta za jaknu. Daj vidi neku oznaku, ako je veći od mog, uzeo bih ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Maxia E50 ima 50 litara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 5, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 5, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako je aktuelno, da dogovaramo posao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 5, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan AJD' CEKAM PORUKU! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, jel ima naslon za suvozaca na koferu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Septembar 5, 2011 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan NEMA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...