balkanlover70 690 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan (ako tema nije na "pravom" mestu-admini,premestite je.hvala) znaci,pozz svima. voleo bih da ovo cudo preradim ali u sta? on sada izgleda ovako ali se meni ne svidja,jbg.... ja bih voleo da izgleda ovako e sad,zadnja guma je mnoooogo uska pa bih ja i viljusku zadnju da promenim.naravno i prednju.sa kog modela bi mozda moglo da pase? ako neko zna neku informaciju vise rado cu ga saslusati ili ako je neko voljan da odradi ovaj motor -mogli bi da se dogovorimo... pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan zar niko ne zeli da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Septembar 1, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj gpz-a dodaj keša i pazari zrx-a....od babe đevojka ne biva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 1, 2011 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan malo progooglaj po netu,nadji neke sajtove kawa-fanova i tu ces naci dosta projekata na temu gpz-streetfighter. Tu ces naci i kako da upasujes siru zadnju klackalicu i od kojeg modela najbolje ide,koji amortizer,koji tockovi,vile...zatim gde seci,gde saviti,gde variti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da u tu zadnju vilu moze stati najvise 160 guma,a da ne gubi profil(naravno sa drugim tockom,jer je taj za gumu 130).Ovo je vila od unitraka prepravljena za dva amortizera i gumom 140mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Septembar 1, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je napucati motor opremom a drugo je praviti ga u nesto sto nije. Nikada to nece biti ZRX a i sta god da uradis bice samo pokusaj kojim se nazire nesto... Sredi to sto imas da bude u full stanju i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Alekre lupas gluposti,voziti motor napravljen po svojoj zelji i potrebama je jako dobra stvar,a kod nas je najveci problem sto ljudi uglavnom motor sklepaju nestrucno,na brzinu,i delova koje imaju pri rucu i rezultat toga je ruzan,sklepan a po najmanje funkcionalan motocikl... Meni licno ovi gpz-ovi 750/900/1100,su jako zanimljivi,i imaju dobru osnovu za jednog dobrog oldshool fajtera.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Steta je motor koji je u dobrom i originalnom stanju prepravljati u nesto sto nije,a posto vidim da je neko vec zapoceo budzenje tvog motora mozes slobodno nastaviti.Net je tu,samo spremi kes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan lepo sredjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 1, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I šta je tu ostalo od Uni-Traka? Uni-Trak je po meni jako lep motor i svaka prerada ga samo može uružniti... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan I šta je tu ostalo od Uni-Traka? Uni-Trak je po meni jako lep motor i svaka prerada ga samo može uružniti... ovo gpz 900r,a mozda i 750.Meni licno su r-ovi za budzenje,a stare masine samo original ili sa dodatnom opremom iz tog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan zar niko ne zeli da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan I šta je tu ostalo od Uni-Traka? Uni-Trak je po meni jako lep motor i svaka prerada ga samo može uružniti... ovo gpz 900r,a mozda i 750.Meni licno su r-ovi za budzenje,a stare masine samo original ili sa dodatnom opremom iz tog vremena Ti bolje sto pametujes,nacu nesto malo o motorima,vidis valjda po bloku da je vodenjak,sto znaci da je gpz 900... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam svima koji zelite da samnom podelite jedno novo iskustvo(bice od nas neki inovator).od motora imam sve originalno,nista nisam sekao,budzio,sve stoji netaknuto(osim boje).pored njega imam jos dva motora tako da mi ne zapinje da ga uradim za mesec-dva,imam cive da se vozam.ovo bih da uradim i da ga vozam samo "za praznike". zna li neko da li pase prednja viljuska od ZZR 600 ili pak od nekog "kilasa" (1000ccm)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan I šta je tu ostalo od Uni-Traka? Uni-Trak je po meni jako lep motor i svaka prerada ga samo može uružniti... ovo gpz 900r,a mozda i 750.Meni licno su r-ovi za budzenje,a stare masine samo original ili sa dodatnom opremom iz tog vremena Ti bolje sto pametujes,nacu nesto malo o motorima,vidis valjda po bloku da je vodenjak,sto znaci da je gpz 900... Verovatno da je 900,ali ne mora da znaci.Vodenjak je radjen i u verziji 750 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 2, 2011 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan lepo sredjen Ovo jeste GPZ 900r.Na njega je stavljena viljuska od gsxr-a,tockovi i zadnja klackalica.Satovi su mu skinuti i umesto cajgera koristi Garmin.Motor je uzivo ludilo i vidi se da je svakom detalju posvecena puna paznja.Nije originalan 900r,ali mu to nije ubilo sarm i legendarnost najprodavanijeg Ninje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan lepo sredjen Ovo jeste GPZ 900r.Na njega je stavljena viljuska od gsxr-a,tockovi i zadnja klackalica.Satovi su mu skinuti i umesto cajgera koristi Garmin.Motor je uzivo ludilo i vidi se da je svakom detalju posvecena puna paznja.Nije originalan 900r,ali mu to nije ubilo sarm i legendarnost najprodavanijeg Ninje! zadnja viljuska je isto od GSX-R ili..?da li si morao nesto da seces,busis,varis?vidim da je zadnja guma sira-kako si upasovao pravac lancanika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 4, 2011 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan lepo sredjen Ovo jeste GPZ 900r.Na njega je stavljena viljuska od gsxr-a,tockovi i zadnja klackalica.Satovi su mu skinuti i umesto cajgera koristi Garmin.Motor je uzivo ludilo i vidi se da je svakom detalju posvecena puna paznja.Nije originalan 900r,ali mu to nije ubilo sarm i legendarnost najprodavanijeg Ninje! zadnja viljuska je isto od GSX-R ili..?da li si morao nesto da seces,busis,varis?vidim da je zadnja guma sira-kako si upasovao pravac lancanika? Motor nije moj,ali sam ga vido pre godinu-dve dana u Rumi na skupu.Extra je odradjen. Inace,na GPz 900r-a obicno stavljaju zadnju klackalicu od zzr 1100,s tim da mora da se isece jedan deo kako bi se mogla upasovati. Sto se lanca tice,ako se ne preteruje sa zadnjom gumom (mislim na preko 200) nije problem da se odrzi pravac lanca uz male prepravke.Moze i sira guma,ali je to onda veliko zezanje. Probacu da nadjem neke linkove pa cu postaviti ovde. Inace,po meni,najlepse bi bilo da mu ostavis original masku,rezervoar i sediste.Motor naravno,a ostalo da "izbudzis". Vile ,kocnice,tockove,satove... Da li se isplati? To samo ti znas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan http://1.bp.blogspot...600/GPZ900R.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan http://www.jboy-mc.c...om_gpz900r2.jpg http://p1.bikepics.c...204602-full.jpg http://i705.photobuc...ire/bike071.jpg https://lh4.googleus...XOJkI/002_4.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ mohikanac uf,ovaj zadnji je za medalju !!!!! e tako nesto slicno bih voleo da odradim i ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 6, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se uradi,al malo vise kosta zbog ogibljenja i tockova od nekog novijeg motora,i ostalih stvari koje jako dobro mora da se urade da bi to bilo to(mislim na sredjivanje mehanike,farbanje....) U principu gpz bi sasvim solidno izgledao i sa usd viljuskom i tockovima i od nekog malo starijeg motora(zbog cene delova),tipa gsxr 1100,fzr 1000,yzf 750....,i jedno dobro komplet farbanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Septembar 6, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Duboko poštujem ljude koji se bave ovakvim stvarima. Ne može to svako, i ne uspe svakome ko se time bavi. Ne kažem da bih i ja to isto radio, mislim da bih ipak pre uzeo nešto novije, ali svakako poštujem svakoga ko uloži toliki trud i novac da napravi ovako nešto. Mislim da to može samo neko ko je zaljubljen u tu mašinu i ne mari ni za potrebno vreme ni novac koji su potrebni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Septembar 6, 2011 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Duboko poštujem ljude koji se bave ovakvim stvarima. Ne može to svako, i ne uspe svakome ko se time bavi. Ne kažem da bih i ja to isto radio, mislim da bih ipak pre uzeo nešto novije, ali svakako poštujem svakoga ko uloži toliki trud i novac da napravi ovako nešto. Mislim da to može samo neko ko je zaljubljen u tu mašinu i ne mari ni za potrebno vreme ni novac koji su potrebni. Sve si rekao u ovoj zadnjoj recenici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Septembar 7, 2011 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @ mohikanac da li mozda znas koje prednje vile nekog litrasa pasu bez prepravki? a zadnja? samo da se zavrsi sezona i eto mene u potrazi za delovima.ma samo da ga ja sredim da on mehanicki bude dobar za sminkeraj imam coveka - SPORTAUTO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...