lalajko 2003 Napisano Septembar 3, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hm... sta ce biti?? Bice osmi umesto dvanaesti. U pravu si, svasta moze da se desi (sem da Rosi pobedi, toliko ipak ne idemo daleko). Sic i Rosi zaista uvek mogu nekog da obore i prvenstvo ucine zanimljivijim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Hm... sta ce biti?? Bice osmi umesto dvanaesti. U pravu si, svasta moze da se desi (sem da Rosi pobedi, toliko ipak ne idemo daleko). Sic i Rosi zaista uvek mogu nekog da obore i prvenstvo ucine zanimljivijim. Ma da...oni to rade namerno,zna se... Сиц можда не, али Роси искључиво намерно! Радо бих са вама сутра, али сам овом младићу обећао да ћемо заједно да гледамо! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1758 Napisano Septembar 3, 2011 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Razgovarao sam sa Nikolom, dogovor je da se cujem sa gazdom kafica ujutro i ako je obezbedio Prime, gledamo u La, ako ne, onda u Bg. Obavio sam jos par razgovora i vidim da ce nam faliti Rosijevih navijaca. Zato molim doticne da dodju ako mogu i kako se to kaze na pozivnicama za svadbe "svojim prisustvom uvelicaju nase veselje". A jbg, vidim da cu motogp lepo da gledam kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra dolazim u Beograd sa porodicom, pa bih mogao da se pridružim u 2 sata ako bi gledanje organizovali negde blizu Ušća ili Delta Cityja, jer u jednom od ta dva moram da ostavim ženu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 4, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Crni Acime, tebe ce trka skupo kostati. Mogao si za te pare da budes na licu mesta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Crni Acime, tebe ce trka skupo kostati. Mogao si za te pare da budes na licu mesta Posle Stoner papučar... Kad je trka ni Lorenco ni Stoner ne vode ženu u šoping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 4, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja je ne vodim, ide sama, ja samo finansiram Mikulanac, potpuno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 4, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan I jel bilo neko spontano okupljanje ili ste se cuvali za Spaniju? Pobeda Lorenza unela je malko neizvesnosti pa ce biti zanimljiva borba na njegovom terenu... jedva cekam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan I jel bilo neko spontano okupljanje ili ste se cuvali za Spaniju? Pobeda Lorenza unela je malko neizvesnosti pa ce biti zanimljiva borba na njegovom terenu... jedva cekam ! Ništa od okupljanja izgleda da je "organizator" na vreme namirisao da njegov pulen ima da onemoća i da neće pobediti pa nije hteo da se bruka pred Rosijevcima Čekamo Aragon Ako Zuba sada loše spava je ne znam šta će biti kada se Adrijana porodi i beba krene da kmeči, jedino da se za Stonera računa vreme u prvih 10 krugova !? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...