Jump to content

Moto Zajednica

motociklista udario devojčicu

Recommended Posts

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

Zato sto ljudi prezive pad aviona,a upredo poginu padom sa ivicnjaka to je srecan ili ne srecan splet okolnosti....

moja supruga je umrla od raka,neko je od gore tako hteo! ovo dete je nastradalo jer je neko nije koristio glavu,i mislio je da je bog jer je seo na 100ks bez pameti i verujem bez kacige(jer kako bi znali da on ima motor)! :lud:

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 76 postova

AgaAganlija, u najboljem slučaju (ovo je glupo reći obzirom da je devojka mrtva), krivica je obostrana, znači kako god okreneš vozač motornog vozila je kriv jer nije prilagodio brzinu u naseljenom mestu. Da je išao 50, stao bi. Pešak je Bog u saobraćaju.

Kada se prolazi pored autobusa, dodatno se smanjuje brzina jer se zna da neko može da izleti.

ko kaze da je mrtva ???

sta pricas ti?

krivica obostrana? ko kazE?

ako pesak istrci na put kriv je pesak...

to sto mi usporavamo ispred busa je zdrav razum

ako pesak istrci ispred autobusa kriv je pesak...

• Podržavam 1

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Zasto mislis da bi stao sa 50?

argumentuj nam zasto nebi stao sa 50 ili makar naneo neku manju stetu?!?! :stabre:

Pa recimo kad ides pjeske pa ti iza ugla istrci neko, dodje do sudaranja. Mislim da je brzina u tom slucaju nekih 4-5 km/h.

A ako trcis, onda moze da dodje i do pada u takvoj situaciji

Dijete od 12 godina nije krivo, jer ne moze da isprocesira sta "chuchi" iza autobusa, ali odrastao covjek kad tako istrci je nista drugo nego vo.

Uvijek ih cekam i nadam im se, kad zaobilazim bus koji stoji na stanici, jer je svijet pun volova.

Ako je stvarno djevojcica istrcala tako iza autobusa, onda je Dr.Macura mogla da kaze "djevojcica istrcala pred motoristu", a ne "motorista naletio na djevojcicu".

I jedno i drugo je u sustini istina, ali drugacije odzvanja, tj. drugacija slika se u glavi stvara.

• Pharmaceutical Industry, 19 postova

Zato sto ljudi prezive pad aviona,a upredo poginu padom sa ivicnjaka to je srecan ili ne srecan splet okolnosti....

moja supruga je umrla od raka,neko je od gore tako hteo! ovo dete je nastradalo jer je neko nije koristio glavu,i mislio je da je bog jer je seo na 100ks bez pameti i verujem bez kacige(jer kako bi znali da on ima motor)! :lud:

Mislim da si otisao u off nije rec o brzoj voznji nego o proceni krivice i bacanju ljage na motocikliste ljudi koji nisu kopetentni za presude o krivici nacinjenih u saobracaju uvek optuzuju motocikliste pre nego sto stine zvanicni policijski izvestaj koji je takodje u nekim slucajevima diskutabilan.

A sto se tice verskih ubedjenja tipa tvog primera koji si naveo onda nikome ne treba zastitna oprema niti dodatna paznja u saobracaju nego svi na zadnji i pun gas pa kome sta bog da tj... jbg.. bilo mu sudjeno mislim da nisi upravu.

A o momku koji je udario devojku ne zelim da komentarisem ne poznajem ga ali je tragicna situacija.

Promenio član AgaAganlija
  • Podržavam 2

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

mislim da si znatno pre mene otisao u off i frljas se banalijama da ne kazem glupostima,pogotvo ako se uzdas u boga jurcajuci ulicama jer vidim da se orgumentujes verskim i paganskim glupostima! nisam ni u jednom momentu naveo da krivim motociklistu (imam preko 1,5mil km u dupetu) nagledah se svega i nebrojeno puta sam bezao da sacuvam neku nepromisljenu glavu! kazu da krcag ide na bunar dok se ne razbije,ali zasto mlatarati njime bez preke potrebe! ocigledno je da ne zelis da skontas o cemu pricam,ako je fucking bus vec stao onda je prisutna potencijalna opasnost ocekujuca i veca nego iza ugla gde je 50-50%!

• Podržavam 3

• zaludan, 383 postova

Pa koliko vidim ovde niko nije napisao sta se u stvari desilo, a vi nagadjate neka neko napise sta je i kako bilo pa onda mozemo o situaciji prosuditi.

Ako je devojcica istrcala ispred ili iza busa, a autobuska stanica ima nisu (prosirenje) onda je devojcica tj. pesak kriv, opet ako istrci gde nepostoji nisa a obilazis bus obicno je to sada svuda puna linija krivica je obostrana.

Ja koliko sam razumeo autobus je isao u suprotnom smeru od motoriste tako da motorista moze biti kriv u ocima zakona za neprilagodjenu brzinu, ako je isao brzo kao sto neki tvrde.

Jbg sve se vodi na procenu i vozaca i pesaka, uvek treba imati u vidu da nisu svacije mogucnosti iste prvenstveno na procenu mislim.

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM)

AgaAganlija, u najboljem slučaju (ovo je glupo reći obzirom da je devojka mrtva), krivica je obostrana, znači kako god okreneš vozač motornog vozila je kriv jer nije prilagodio brzinu u naseljenom mestu. Da je išao 50, stao bi. Pešak je Bog u saobraćaju.

Kada se prolazi pored autobusa, dodatno se smanjuje brzina jer se zna da neko može da izleti.

ko kaze da je mrtva ???

sta pricas ti?

krivica obostrana? ko kazE?

ako pesak istrci na put kriv je pesak...

to sto mi usporavamo ispred busa je zdrav razum

ako pesak istrci ispred autobusa kriv je pesak...

brv....cist i zdrav razum....btw....koliko su pesaci opusteni po tom pitanju prelaska van pesackog....pa to je bruka...nebitno koliko ima godina....sto mladji ne sme bez pratnje...sto stariji.....njegov problem...to sto neko ne pazi sebe...pa nisam ja niciji andjeo cuvar...svako odgovara za svoje postupke....ja sam svestan problema cim sednem na motor...e tako treba da bude svestan i pesak kad prelazi ulicu...

jednostavno....kod nas nema kulture ni u malom prstu....sto kod pesaka....pa i kod nas vozaca....:jok:

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

I to je potpuno tačno, pešaci se maloumno ponašaju, ali to ne znači da treba da ih odstreljujemo. Policija i dalje radi veoma malo na kažnjavanju pešaka, ali mi (vozači) smo toga svesni i adekvatno moramo da se ponašamo. Čim vidiš autobus na stanici, uspori, nema druge, svakog momenta indijanac može da izleti.

I to je potpuno tačno, pešaci se maloumno ponašaju, ali to ne znači da treba da ih odstreljujemo. Policija i dalje radi veoma malo na kažnjavanju pešaka, ali mi (vozači) smo toga svesni i adekvatno moramo da se ponašamo. Čim vidiš autobus na stanici, uspori, nema druge, svakog momenta indijanac može da izleti.

brv. acime....

ovo je smiren i iskusan odgovor :takoje:

• Pharmaceutical Industry, 19 postova

mislim da si znatno pre mene otisao u off i frljas se banalijama da ne kazem glupostima,pogotvo ako se uzdas u boga jurcajuci ulicama jer vidim da se orgumentujes verskim i paganskim glupostima! nisam ni u jednom momentu naveo da krivim motociklistu (imam preko 1,5mil km u dupetu) nagledah se svega i nebrojeno puta sam bezao da sacuvam neku nepromisljenu glavu! kazu da krcag ide na bunar dok se ne razbije,ali zasto mlatarati njime bez preke potrebe! ocigledno je da ne zelis da skontas o cemu pricam,ako je fucking bus vec stao onda je prisutna potencijalna opasnost ocekujuca i veca nego iza ugla gde je 50-50%!

:popovanje::gaa::BJB-love2:

a za 1.500.000.00 predjenih Km :care:

Sve u svemu niko nije spominjao jurcanje momka koji je udario devojku od jednom se stvorio i autobus i izletanje iz ugla i ko zna kako je sve to bilo ali dobro vazno je da je motociklista kriv .

• Podržavam 2

ljudi...dzabe svaka polemika....ko je kriv ko nije....sad je gotovo......a sutra ce i jedan i drugi biti obazriviji....nekad mora tezim pute neke stvari da se nauce....jbg...takvi smo i to je to :gaa:

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja