AArnold 84 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan +38163636156 Dejan mu je ime. Srecno. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam bas narucio deknu od prednjeg lancanika. 25e Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj iz kanjize je dosta skup, vidi ovde 0644667718 lik iz beograda 0600310396 i jedan iz jagodine Ceprkaj malo po KP svasta se moze naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 11, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posle visemesecno traganja obracam se vama, kao zadnjoj opciji... Treba mi glava motora sa svim pratecim delovima (bregasta, poklopac, klackalice itd itd) za dominatora 650 a kazu da odgovara i za slr-a... Pomoc molim vas... Sta ti se desilo sa glavom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1375 Napisano April 11, 2017 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovako, da ti odma kažem, batali te domaće derikože. Pretraži preko e-bay , ja sam poručio iz neke prodavnice iz Majamija komplet novu bregastu sa svim klackalicama i onim sub-klackalicama . Cena - jedva 160 evra, alo, NOVO. Tip mi je tražio 450 za POLOVNU bregastu, mrš bre- nema šanse. Deru nas kako stignu. To se dešavalo pre jedno 6 godina, jedina briga mi je bila da nađem nekoga ko može da mi odradi transakciju preko Pay-Pal . Tada sam i nabavio karike u originalu za 59.99 evra, bez greške je radio motor, eno ga i dan danas se vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano April 12, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Kako kupite nesto preko e-baya,ja sta god sam hteo cena ispadne skoro duplo kad uracunam troskove slanja.Jedino neka sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 12, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad jos preko e-bay nisam kupovao, nisam bas upucen kako to funkcionise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1375 Napisano April 12, 2017 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Nadjes nekog ko moze da odradi PayPal ( on je i kupac tj kupuje u tvoje ime ) i pronadjes sta ti treba. Ebay je prepun kojekakvih stvarcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano April 14, 2017 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto kod nas ne funkcionise bas ebay. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 14, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Funkcionise, ja porucio set za reparaciju slavine goriva iz klasa-racing iz poljske, krenulo juce, stize sredinom sledece nedelje. 19€ sa postarinom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano April 14, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko kosta onda nova slavina?Ja obicnu kupio za manje od 4e na aliju free shiping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma da... Trazi mi covek 280e bez gledanja i mogucnosti vracanja ako mi ne odgovara..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nova original kawina 80-100, a ne bih uzimao kinesku pa da pisne kad najmanje treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 16, 2017 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina preko ebay-a moze da se obavi sa intezinom internet karticom isto kao i na aliexpressu, na oba mesta sam kupovao u poslednjih mesec dana. Samo je jako bitno da obratite paznju na postarinu.Inace ako vam trebaju novi oreginal delovi zovite Honda Deltu u Beogradu. Delovi stizu za 7 - 10 dana i cene su identicne kao na ovom sajtu. Neke cene su ok neke su prejake. @DestroYer015 Inace XR 650L ima identcan agregat sa NX 650 tako da ubaci i nju u pretragu.A cini mi se da i FMX ima isti agregat Inace sta se desilo kad ti treba cela glava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 16, 2017 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Inace ko se bude igrao sa vilama dobra fora za vracanje semeringahttps://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/118028-alat-za-vracanje-semeringa/#entry1957744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Terao sam ga kao besan... Iako se s'vremena na vreme cuo neki zajeban zvuk metal o metal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo dodatne opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,nov sam ovde.Od skora dospeo sam do dominatora nx650,1991g.ali motor tek treba da se dovede u stanje ispravnosti.Raniji vlasnik se igrao sa elektronikom pa je nekako povezan komutator od juga i bombina od opela suze,umesto CDIa,e sad,to ne funkcionise bas kako treba i ja bih to vratio u normalno stanje.Sa servis manuelom nesto mi slabo ide povezivanje zica pa ako moze neka slika da vidim kako to stvarno izgleda.A ovako je to kod mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dal je moguce da neko ovako nesto uradi ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano April 16, 2017 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidis da jeste,haos.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano April 16, 2017 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao ni da je moguce... A posle nam jugo ne valja brale a on donator japancu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 17, 2017 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da probas da kupis celu instalaciju (pre godinu dve videh za 50e), CDI i bombinu nego da pokusavas ovaj haos da popravljas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano April 17, 2017 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam CDI i bombinu,problem je vratiti sve zice na pravo mesto zato mi i treba neka slika da vidim bar priblizno gde sta ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 17, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Teško da će ti slika pomoći. Kolko vidim na ovim tvojim slikama, ima tu svačega - seckanja, premošćavanja, dodavanje drugih žica. . . Po meni je sigurnije da nađeš na netu šemu instalacije ( tu imaš i boje originalnih žica ), nađeš nekog ko se razume u struju, poskidate sav višak žica koje su dodavane i onda polako spojiti sve kako treba . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan da li je ovo od dominatora,posto je bilo sa delovima i ako jeste,sta je to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...