svetac 527 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan onda cu skinuti kofere,kako nebi nekome palo na pamet da trazi atest za njih!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno oma kupujem kofere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno oma kupujem kofere nisu na prodaju,napravit cu inkubator od njih! sa svojom zapreminom vise nego dovoljno mogu da lezu pilice ,bre!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sablja1 15 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno oma kupujem kofere nisu na prodaju,napravit cu inkubator od njih! sa svojom zapreminom vise nego dovoljno mogu da lezu pilice ,bre!! Ta gdi ces pilice u mracne kofere.... cccc. drustvo za zastitu peradi to ne dozvoljava Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 30, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan jeli svetac kolko bi mi doplatio za piadjo free? :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan jeli svetac kolko bi mi doplatio za piadjo free? :lol: dzabu,nema atestirane kufere! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a kako mož da se proveri da je baš baba nacepala tih šezdesetriiljade i kusur kilometra? mislim, kako joj nije dosadilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 31, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan :care: onda smo se dogovorili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan a kako mož da se proveri da je baš baba nacepala tih šezdesetriiljade i kusur kilometra? mislim, kako joj nije dosadilo? davala je unuku da se malo izživi na njemu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan a kako mož da se proveri da je baš baba nacepala tih šezdesetriiljade i kusur kilometra? mislim, kako joj nije dosadilo? davala je unuku da se malo izživi na njemu pametni su švajcarci, registruju motore na babe, da bi ih kasnije lakše prodali. baš šteta što mi baba nije živa 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Avgust 31, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, kod nas se u kvalitet ubeđuje a ne gleda očima. Motor je odličan tako da nije potrebno babisanje. A radi informacije, svastike mi žive u Švici, masa lepšeg pola voza skutere i motore, konkretno Ženeva, tako da nije ni malo za čuđenje što je žena bila vlasnik i korisnik. To samo kod nas je motor "rezervisan" za "muškarčine". 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pametni su švajcarci, registruju motore na babe, da bi ih kasnije lakše prodali. baš šteta što mi baba nije živa neeeeeeee,oni su glupi a mi smo pametni balkanci!! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Septembar 2, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan svetac imas plus od mene za ovo sto si rekao iznad mog posta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan i????? nema jedenje i pijenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 8, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan eno vozi ga jager,cisto da potvrdi kako je u "voznom stanju" posle SWIS bakutanera!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod mene. Vozim ga evo drugi dan. Broj primedbi: NULA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Primerak je super - rekao Jager Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Septembar 9, 2011 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kod mene. Vozim ga evo drugi dan. Broj primedbi: NULA!!! Ima jedna, nije moj.. Šalim se malo, ako si ga uzeo trajno, svaka čast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam trajno. Samo da ga provozam, stajao je već 2 meseca. A bolje je svakako da se malko provoza. Motor je, naravno, i dalje na prodaju!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ako prodas,dobijes i burgmana da vozas!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 30, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan ajte ljudi kupite TA ocu da jedem rostilj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 30, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nema ništa od Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 30, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan nema ništa od Pa kad prodajes motor dva meseca, sezona prosla, dolazi zima, a cena se ne pomera sa mesta 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Octobar 30, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan a vamo i cena mesa skočila pa da vidiš veselja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...