nordi 362 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Tih, sta da radim ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Avgust 30, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... VIDIMO SE! Jel' ce jos neko da kampuje? Popsy, cuvam ti mesto u satoru Kampujemo gosn. Lazić i ja. Nego, meni rezervoar ima 12l, što će reći ~150km bez dosipanja. Ima li negde pumpa u blizini kampa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodjosmo celu Goliju u potrazi za ovim.Popsy sad nemas izgovor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kruzni tok na Goliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za laku konjicu uspon iz Golijske reke do Jankovog kamena uz sky stazu dugu 2km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ruska majstore, zmaje, care, lave !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan BusMane ti vodis grupu kroz kruzni tok,treba se tu nsaci a ti si profi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U kruznom toku driftujemo. EDIT: Ko prodje kruzni tok bez drifta, vraca se na popravni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Starica i verni prijatelj na vrhu Golije. Srbija medj sljivama. Molitva sume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 30, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt jel ono starica sheta vuka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ishod neke prcaže haskija i neke seoske kujice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan taaako je druze Ruska!!! a ako si mislio da se pentram na tu ski stazu, zaboravi u startu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan jesu li putevi i dalje za crash barove iako nema vode i travuljine??? i kakav je okvirni plan voznje za subotu? kad se krece, odakle se krece, kad se okvirno zavrsava.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Avgust 31, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja napisah gore da je sve lepo prohodno. Nisu potrebne cevi, sem ako neces da divljas i da ides po vukojebinama ili ako nemas bas ni malo iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ruska jel ovo to odmaraliste? http://www.srbijasume.rs/golijska_reka.html Jos kad bi legla plata do petka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan taaako je druze Ruska!!! a ako si mislio da se pentram na tu ski stazu, zaboravi u startu Vidi ga ovaj.. al je poraniJo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja napisah gore da je sve lepo prohodno. Nisu potrebne cevi, sem ako neces da divljas i da ides po vukojebinama ili ako nemas bas ni malo iskustva. dobro nemoj da vices na mene , lepo sam pitao da znam da li da skidam bocne plastike ili jok, ako krenem jos da neko odchuka tacno mesto i vreme odakle bi se kretalo i do kada bi trajalo subotnje druzenje, jer ako bih dolazio, dosao bih samo na dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo bre komplikujes.. Ko dolazi u subotu.. neka je u domu do 9h.. petak krecemo neko ranoje, neko kasnije.. kad ko moze.. i to je to.. za ostalo ima ko se brine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan u domu u golijskoj reKi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Avgust 31, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobro nemoj da vices na mene , lepo sam pitao da znam da li da skidam bocne plastike ili jok, ako krenem Ma ne vicem BRE. Da vicem pisao bih velikim slovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Avgust 31, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kosooki, vetropir prolazi po Goliji kuda god zamislis. Vidi iz prilozenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 31, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemo plasis ljude.. nego daj koordinate doma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Avgust 31, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako me map source ne vara to bi trebalo da je ovde N43 21.436 E20 15.335 Da li je u metar ili kilometar tacno ne znam, ali tu inace sem tog mesta nista drugo i nema pa ce se lako naci Ja 90% necu ici, ali mogu da reklamiram Zalazak sa Bojovog brda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 31, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da offujem i kvarim dozivljaj, ali moze li neko da baci oko na vremensku prognozu, ne znam koja je pouzdana, ali ovo sto sam gledao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...