aca-pn 6430 Napisano Septembar 5, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jaojj, obzirom da znam prirodu i na goliji i na uvcu, otvoreno izjavljujem "MRZIM VAS!!!!" jeste isli na jezero okruglicu? ili je to ostavljeno za sledecu voznju Kako ja nisam video ovo jezero ??? P.S. ko je taj Libero, bas bi voleo da upoznam coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan libero je neki Slobodan ili pak neko tko se smatra slobodnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6586 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je žao što nisam išao na Goliju, ali moram da se pohvalim i da se zahvalim svojim divnim prijateljima i vašem (a na neki način i mom) domaćinu Ruski, što su sve učinili da me maksimalno uključe u dešavanje. Krenuli su na put od moje kuće, zvali me telefonom da mi jave šta se radi, putovanje su završili posetivši me i da mi ispričaju kako je bilo, anegdote i događaje sa ovog divnog puta. Ruska mi je nudio džip da me voza po planini, ali, ipak nisam smeo da toliko rizikujem da povredim rame u truckanju. Nadam se da ću se što pre oporaviti da opet zajašem Jare i da zajedno vitlamo po prirodi. Hvala, prijatelji! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leon KLR 8 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd- Rusanj Motocikl: KLR 650 i AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja jako pametan, i zgrabio sam pivo u jednu, a daljinac u drugu ruku, ove redove vam ,dragi moji drugari, saputnici, sapAtnici, cuka moja devojka. Elem, zeleo bih da se zahvalim prvenstveno domacinu, pa onda i svima vama na prethodna 3 dana. Utisci su samo pozitivni, sem izostalog jagnjeta kojem ovom prilikom upisujem neopravdani pred ukor razrednog staresine (Ruska SORRY, ovo je poslednji put) Imam par snimaka, pa cu se pozabaviti njihovim kacenjem, tj. pokusajem da ih okacim (zavisi koje su velicine). Jos jednom, hvala na svemu, sa nestrpljenjem ocekujem sledecu sezonu! P.S. Libero, hvala na komplimentima sa meandra Svako dobro i pozdrav dobri ljudi!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Septembar 5, 2011 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Crko mi je telefon od lupanja pa nemam više slika. Pogled iz kampa na Uvcu. Svi piju sok. Onda iz šume istrčavaju neki konji, pa reko' i njih da slikam. Heroj dana - preživeo sve muke. Nensy našla zanimaciju. Pogled iz sobe Popsyev pit stop 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Septembar 5, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan JBM li vam sunce ,al se dobro navozaste,trebo sam da se nakradem benzina i pasteta u tempu ,pa sa vama...pu jbm ti zivot..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos kad Libero postavi slike... Uz *Libero* mi nekako logicnije ide rec - *putopis*. Eh dragi moji svi, ja bih jos, ja bih jos puuuuno jos. Vratis se u dzunglu i odma` te povuce vrtlog obaveza. Tu sam, odradjujem automatski, ali sam ipak tamo, u sumi, na makadamu, pored slapa planinske reke, u dugackom blatu koje se plasi mojih guma. U jezeru, u oblaku prasine, na vrhu pored Jankovog kamena. Tamo sam, smetam jednom zdrebetu, i smetam jednoj zeni koja vodi volovsku zapregu. Sunce mi svetluca kroz red cetinara. Hladi me planinski blagi vetar. Sibaju me grancice siprazja nadvijene nad putem, prsti divlje kamenje, a ja jos uvek stojim na fudasterima. Samo jedan dan je prosao, a vec mi svi nedostajete. Ruska, brate nas, izvini ako nam je svega bilo malo !! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nisam video ovo jezero ??? Bila ti prasina u ocima Jes' video ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo plutajuceg jezera, i motorista koji rizikuju da bi vi gledali ove slicice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Septembar 5, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo, dragi prijatelji, dok čekam da se završi upload fotografija, da rečem i ja koju... Ruska, brate, da te pitam onako, čovečanski... pa što ti je sve ovo trebalo? Mis’im, ... Vidi, ovako, da Ti saberem posledice: pojedince si trajno upropastio, neće više asfalt ni na slici. Sebe natovario obavezom da dogodine opet nešto, ovo, ono... Nemo’š da kažeš da ne umeš... Mi Ti nećemo dati da nećeš, jer, mi ćemo Ti reći šta ’oćeš... Šta, ovo kao nisi znao..? ’Oću reći, delov’o si k’o da znaš šta radiš... Hebi ga, za dogodine vidi šta ćeš, nas eto oko ovog doba. Pametan si čovek... Ne znam šta mi je? Samo sam poš’o da Ti kažem da sam u moju malu glavu ulistao još jedan album kojim se jako ponosim, i da si u mojoj glavi uzeo jedno od mesta koja čuvam za posebne ljude, koji su namerno ili ne, moj život učinili lepšim za još jednu divnu epizodu. Ruska,brate, hvala do Golije...! Dragi moji Enduraši. Jako sam srećan i zadovoljan što sam neke od Vas, virtuelnih, u petak veče preimenovao u stvarne. Rukovali se, pitali se k’o pravi, ma... I Acu peenca upozn’o treći put... Ma neka, neće se baci...i opet ćemo, Bože zdravlja... Evo me danas na asfaltu, surovo i sirovo, ceo dan. Doš’o kući kad nisam hteo. Al’ setim se Vas i Golije, pa se razvučem u osmeh... Veliki pozdrav, vozite sigurno i da se lepo dokuckavamo do sledećeg viđenja! btw: fotografije uskoro...(670 ukupno, 360 za upload, ako sam nešto propustio, hebi ga, dogodine... ) 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 5, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan btw: fotografije uskoro...(670 ukupno, 360 za upload, ako sam nešto propustio, hebi ga, dogodine... ) Svaki dan da kacis po jednu fotku i tema ce da zivi do sledeceg vidjenja na Goliji. Ali, ipak bismo svi voleli da ih svih 360 vidimo u tvom putopisu. Ocarale te Meandre Over Lord je na vreme video da ti popusta grip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 5, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan oce li te slike Libero... ne uploadujes valjda preko modema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Septembar 5, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan oce li te slike Libero... ne uploadujes valjda preko modema Samo gejevi imaju 360 slika za upload! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Presekao ga NikolaOverlord Ja sam u nekom,ne znam ni ja kako da kazem,tacnije kako da nazovem to stanje.Ceo dan sam u nekom vakumu.Neki cudam osecaj me prozima.I srecan sto sam bio i tuzan sto se zavrsilo.PO malo sebican,jer kad me neko pita kako je bilo,ja samo slegnem ramenima i kazem:Jednostavno ne mogu da ti opisem.Kolega me pita,sto sam ljut?Sto ne pricam?Ma nisam ljut covece.-kazem mu. Imao sam mnogo lep vikend i sad sam na stand by_u! Nesto je puklo,nesto je se desilo.A sta,to ne znam.kad pogledam unazad i premotavam film i kad mi se neke scene u glavi vrate,svi mi kao da smo bili pusteni sa lanca.NEKA OGROMNA ENERGIJA JE BILA OSLOBODJENA.Sve ruzne stvari su bile zaboravljene,sve negativno je bilo spaljeno i ostalo je samo ono decje u nama.Vratili smo se sebi,nasem bicu na tih 2 dana,i ostala je ljubav.Ona prava,iskrena,cista i to u kombinaciji sa adrenalinom. Posebu draz mi je dalo i to sto smo upravo na Goliji,ja Nordi i Tuareg imali svoju prvu zajednicku voznju.Na zalost Tuareg zbog povrede nije mogao da dodje,a da je mogao,vozili bi smo se ja i on mojoj "trandzi" samo tako.I nije mi bilo sve jedno kad sam zvao Nordija da idemo a znam da on ne moze sa nama.Al bice on ok(danas je skinuo konce ) Da l je Golija svojom velicinom i svojom magnetnom silom ucinila svoje necu da istrazujem jer nisam naucnik,al znam da ljudi sa kojima sam bio ova dva dana jesu.HVALA VAM SVIMA OD SRCA I ZELIM VAM SVE NAJBOLJE.A TEBI RUSKA :care: :care: HVALA DO BESKONACNOSTI. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Septembar 6, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, evo fotki do kraja prvog dana. Hronično sam tanak sa vremenom, pa ne stižem da iste zakitim nekim tekstom, filujte sami... Fotke su okačene preko photobucket.com, koji ima ograničenja u smislu protoka, pa Vas molim da fotke skinete kod sebe na komp, zbog višestrukog pregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Septembar 6, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2159 Napisano Septembar 6, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...