zextreme 1286 Napisano Septembar 2, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kaunter stiringovao sam preko sina juce, prednji je proklizao, a zadnji je sevrdao, neocekivano korman u grudi... Predjena je! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 2, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahahaha Taj osećaj kad ševrdne, neprocenjivo!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Kaunter stiringovao sam preko sina juce, prednji je proklizao, a zadnji je sevrdao, neocekivano korman u grudi... Predjena je! То ми реци, то ми кажи - хоћу ексклузиву нећу лажи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 3, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod svima!Ostajete duzni slika i snimaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da nam je Misa tamo imali bi od Ljilje nekih informacija, ovako ostaje da cekamo nedelju uvece i zamisljamo kako se lepo provode p.s. Miso "ozdravljuj" sto pre!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Miso "ozdravljuj" sto pre!!! Mišo kako rame. Jesi li nabavio sirenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Septembar 3, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sinoć stigoh u Ivanjicu u sopstvenoj režiji, obišao sam negde oko Arilja veovatno nekoga od "naših". Nemam "spravu" za Goliju, ali se u nedelju popodne vracam za Beograd, pa mozda mozemo zajedno nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Septembar 3, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan A bre brate, od silnih obaveza neko vreme ne pogledah forum, kad eto sad izvalim da sam propustio zezanje Srecno i bericetno vam bilo vozanje i opijanje, pa se vidimo sledecom prilikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3289 Napisano Septembar 4, 2011 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kaunter stiringovao sam preko sina juce, prednji je proklizao, a zadnji je sevrdao, neocekivano korman u grudi... Predjena je! Ja sam pokusao da kanter strajkujem i za malo da blebnem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pokusao da kanter strajkujem i za malo da blebnem... Uzmi od nekoga enduracu i probaj na zemlji - mnogo je lakse i manje rizicno, pa kad se uvozas, a ti na asvalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Sad stigoh kuci. Manji deo ekipe se jutros odvojio i krenuo za svojim obavezama. Veci deo sa Ruskom, Kepom, Jagerom, Popsijem....zapalio od Duge Poljane put Sjenice i meandra Uvca. Svi zivi i zdravi. Evo malo slicica: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Septembar 4, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ajde bando..postavljajte slike.Roknucu se sto nisam mogao ovaj put da idem sas zelenko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan ja stidoh pre sat vremena,do Ivanjice smo dosli ja Nordi,Crven ban,pasha,joska i njegova draga.Tu se ispozdrvaljali i svako na svoju stranu.Sta da vam kazem,mmmmm nista nista propustili.OSIM NEKOLIKO SATI JURNJAVE PO GOLIJI,KROZ PRASINU!Bilo je extra,bez velikih padova,bez kvarova,sa malo lutanja i sa dosta Jagerovog hrkanja :'( :'( :D Slike nem,jer sma izgubio memorijsku,pa nisam ni nosio aparat.Pozdrav svim ucesnicima i hvala na divnom druzenju :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 4, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigoh sa voznje...doduse nisam ucestvovao od pocetka...Propustio sam jucerasnju voznju, ali sam bio danas na meandrima... Odlicna voznja i provod! Hvala Ruski za citavu organizaciju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Septembar 4, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja stigoh pre sat vremena, bmilojkovic, ceperko i ja smo se odvojili od grupe i krenuli ka Raski, dok je ostatak nastavio ka meandrima Uvca. Nesto danas nisam bio raspolozen za voznju do Uvca, pa sam se sa bmilojkovicem dogovorio da pri povratku svratimo u Josanicku banju i okupamo se na bazenima, sto je bio pun pogodak. Naravno da nismo propustili najbolje cevape u N. Pazaru Takodje je pun pogodak bio izbor puta (obrijao sam obe gume do kraja po krivinama ), a i voznja sa bmilojkovicem koji vozi kineza od 200cc. Zbog toga je tempo bio lagan, pa sam po prvi put otkrio da motor moze da mi trosi i 3,4 lit/100 km Ono sto je na mene ostavilo najveci utisak je golijska voda, ne secam se da sam nekad pio tako ukusnu i pitku vodu. Ruski hvala na organizaciji, nadam se da ce ova voznja preci u tradicionalnu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Septembar 4, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuu momci alal vam pita, automatski se prijavljujem za sledecu godinu ! :care: :care: :care: :care: :care: :care: :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan jel dobar taj BMW Xcoutry van asflata ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salasije 1 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Kan amm 800 max xt atv Prijavi odgovor kao problematičan Golija se otkriva delic po delic!!! Ruska to zna , sledece godine slag Golije mrtvi kraj vuciji potok reci sve govore o kakvim predelima govorim ,Za sad neka ostane tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nordi 362 Napisano Septembar 4, 2011 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Studenica Motocikl: Gilera Nordwest 600 FB 93' Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja !!! Kuci stigoh preko u 17:00 preko Ivanjice kao sto i Brki rece. Auuuu, jes' da mi je ovo prva zajednicka enduro voznja ali je zato najbolja malte ne od svih predjasnjih. Bilo je svega i svacega, jos uvek ne mogu da se smirim. Naravno, ima i slika i videja nooo, ooo tooom pooo toooom Ja na ovo moram da idem i sledece godine ! To je sigurno jel dobar taj BMW Xcoutry van asflata ? Jeee, i te kako ! Detaljnije cu u nastavku u ovoj temi. No, za pocetak Brki moze da pojasni kako je to kad preko dry country protutnji XCountry :lol: Brkiiii !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmilojkovic 4 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 50 postova Lokacija: Ćuprija Motocikl: Suzuki DR650 SE & Sprint Pulser 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene kuci, stigosmo Aca i ja u jednom komadu!;-) Bilo je lepo i opustajuce u povratku, Aca je vec sve lepo napisao. Samo da dodam da dok su neki brijali gume po krivinama, neki smo malo vozili i off-road pored krivina... Hvala svima na jos jednom lepom vikendu, hvala Ruski na gostoprimstvu i organizaciji, i veliki pozdrav za moje cimere koji su me jutros uspavali kao bebu! Do sledeceg prasinarenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Septembar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li te slike više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vesela druzina pije kafu odakle je i krenula.. Fotke i utisci malo kasnije.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Malolitrazni vod stigao. Hvala Ruski za prelepo proveden vikend, i za savrsenu organizaciju. Ruska ovo treba da predje u tradiciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 4, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo najzad stigli! Hvala vam svima na sjajnom vikendu! Imamo i nesto slika,ali ce one malko kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 4, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan gde ste jagera zaturili?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...