kosooki 1317 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ide, ali sa odgovarajucim gumama :D sto ti ne ides? nusicijada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vlado ne veruj u bajke, a i mi nismo od secera, a i ako padnu tri kapi, taman da se zalepi prasina... a i klasican si teneras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Avgust 31, 2011 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ide, ali sa odgovarajucim gumama :D sto ti ne ides? nusicijada? Strogo sam na putnim gumama. Nije avantura ako imas sve pripremljeno za off Nusicijada nego sta. Vozim se cele godine, a ovo je u mom gradu samo ova tri dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3047 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Само опуштено, биће лепо време. Ево линка за временску прогнозу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batadjura 0 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Braćo Afrikaši, Teneraši i ostali....ja sam onaj što se pojavio na Grzi kod doma niotkud u subotu ujutru u full hard enduro opremi na Husabergu jbg, nadao sam se da će da bude još neko na spravi od cca 100 kg pa da malo teramo po vukojebinama (tamo vukova ima sigurno, a očigledno i ovog drugog). Vozio sam se sa vama do posle Mishinog pada (kad ste vi skrenuli za Lisine), a onda sam se sam motao po Kučajskim šumama (i izgubio naravno i pored Acinih detaljnih instrukcija). Vukove nisam našao, ali Sisevac jesam na kraju a tamo i društvo pored bazena. Možda dođem na Goliju , a ako ima neko sa nekim MXom ili hard endurom, neka javi pa da se gubimo zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 31, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš MarkaDjurovica isto sa Husabergom pa možete da se družite :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a vas dvojica sta se gurate? Ma B@ne stavio nove Scout-e, pa sad misli da je brzi. Ne mislim da sam brži, ja znam da sam brži Hmm... zasuo sam te sa 2 kubika makadama pa i nisi mogao da vidis da sam tri minute u prednosti. Obrati paznju drugi put!! To se ne računa, to je bio krug za zagrevanje :nanana: Dobro ajd`, pusticu te malo... ti si moj dVug. Je...o vas datum Nemože pošten svet ni na more da ode a da nešto ne propusti. A ti si bas sad nasao da se Grčiš. Mada, vise mi to lici na tenerasko izbegavnje okrsaja. Ma važi, vi to menjate datume kako popravljate te vaše nekretnine. Ljudi, kakvi su ovde putevi za motore. Ceo kopneni deo halkidikija je u krivinama,sa dobrim asfaltom, bez rize, dušu dalo za peglanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Možda dođem na Goliju , a ako ima neko sa nekim MXom ili hard endurom, neka javi pa da se gubimo zajedno. Evo docice Boban, vaga tu oko 100 kila, a vozi hard, pa mozes sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Avgust 31, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Možda dođem na Goliju , a ako ima neko sa nekim MXom ili hard endurom, neka javi pa da se gubimo zajedno. Dolazi cela ergela komionom iz Kosjerica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan TA96 to je taj dom.Bice plata sigurno sad sam proverio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan daj neku sliku da vidimo situaciju oko doma, ima li mesta za kamp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na 100m od doma ima travnati fudbalski teren i betonski teren za male sportove. Postavicu neku sliku kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koska 7 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HP2 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide iz Beograda u petak prepodne? Pridružio bih se samo mi pošaljite kontakt da se dogovorimo oko polaska i eventualno drugih detalja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 31, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Jbt jel ono starica sheta vuka ! Bako bako, zasto su ti pas tako lici na vuuukaaa.... ...hm, enduro tockovi namesteni, kompromisne gume dolaze... al slobodni dani prc... A taman sam hteo malo da ozivim DR-enduro umesto motard... Al dobro, slobodno se sad vadite na lose gume, a nadam se da se vidimo na sledecem okupljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Jbt jel ono starica sheta vuka ! Bako bako, zasto su ti pas tako lici na vuuukaaa.... ...hm, enduro tockovi namesteni, kompromisne gume dolaze... al slobodni dani prc... A taman sam hteo malo da ozivim DR-enduro umesto motard... Al dobro, slobodno se sad vadite na lose gume, a nadam se da se vidimo na sledecem okupljanju Znaci tebi ostaje sve za 2012. Nije ti lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Tih, sta da radim ?! STA,STA DA RADIS?!! Ja sam skovao plan.krecem u petak posle posla do ujaka u Milice.Tu se zadrzavam sat-dva.Nalazimo se u dogovoreno vreme i picimo preko "Petnaestog"! To je prva varijanta. Druga je,ista uvertira samo picimo preko Cemerna za Osonicu.Na Cemernu slikamo predele da vide ljudi da l im se svidja,pa ako im se svidja moglo bi nesto da se napravi a kad se docepamo asfalta,onda do reke,obilazimo prodavnice I konacno treca varijanta.ne idemo na "Petnaesti" nego za Koritnik pa kroz sumu dok ne padne mrak i kampujemo u sumi A?A?A?A?A?AA?A?A? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Hehe... VIDIMO SE! Jel' ce jos neko da kampuje? Popsy, cuvam ti mesto u satoru ja i nordi,a nikola overlord u subotu vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imaš MarkaDjurovica isto sa Husabergom pa možete da se družite :D Ja ovaj put XLkom, predaleko je to da bise vozila ili husa ili CRka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...hm, enduro tockovi namesteni, kompromisne gume dolaze... al slobodni dani prc... A taman sam hteo malo da ozivim DR-enduro umesto motard... Al dobro, slobodno se sad vadite na lose gume, a nadam se da se vidimo na sledecem okupljanju Opet ništa ??? E, jbg. Vidiš u čega se čovek pretvori kad se zaposli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 31, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Propade mi morska avantura zbog hebene saobracajne dozvole koja stize tek za mesec dana, tako da cu da se saltujem na golijsku avanturu Gume su mi pri kraju, pa se prijavljujem u sporu grupu, 'ocu da uzivam u voznji i razgledam prirodu Krecem u petak popodne, pa kad stignem. I ja kampingujem, valjda cemo naci dovoljno drva da se ne posmrzavamo nocu E, da, onaj uspon od zicare ka Jankovom kamenu nemam nameru da propustim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo poceli da se odvajamo, vozice se Kepo sam u brzoj btw. moj burazer je isao skoro u cg bez saobracajne, poneo je samo onu potvrdu i nije imao problema kada su ga zaustavljali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 31, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu da strahujem da li cu da naletim na drkadziju ili necu, ko zna zasto mi se ne da da odem tamo. A to za odvajanje iz brze grupe, videcemo, kad omirisem makadam nije iskljuceno da ce da me uhvati ludilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma joook, sto bih te uhvatilo... Inace mene uhvati neki virus, i upravo ga molim da me napusti sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 31, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma joook, sto bih te uhvatilo... Inace mene uhvati neki virus, i upravo ga molim da me napusti sto pre. Navuko si neku balavicu s'nogu? ...a sta cu kad sam naprasno postao radni narod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Aco ponesi jedan o-ring za svaki slucaj . Ako se zahuktamo kao na Kucaju, mozda i ne dao bog nekom zatreba za lanac. A kako sam video slike takva stanja svesti su izgleda vrlo moguca. Izgleda smo sve brzi i brzi, i sam sebi kazem sad ces da nosis aparat i da slikas a ne da manijacis po Goliji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...