cvesa 9 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan ako je neko na svom motoru imao ili ima ovakve plocice nek napise nesto o njima iz svog licnog iskustva,dali skripe,kako koce,jel ostecuju disk...nasao sam ih povoljno i nameravam da ih kupim,osim ako neko ne napise da su lose,da skripe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 24, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan de si ih našao i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 24, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan dosta ljudi mi se zalilo na ferodo, da su jako grube i da skripe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan garnitura za jedan disk 1590 dinara u jednoj prodavnici u Rakovici,u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam na diskove ove plocise,koce dobro,cak i bolje nego predhodne,ne skripe i povrh svega jeftine su,sapopustom koji su mi dali izadju 1400 dinara po garnituri.Organske su,nisu siter bronza a ono p u nazivu znaci platinum.I nace imaju dobar izbor plocica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan garnitura za jedan disk 1590 dinara u jednoj prodavnici u Rakovici,u Beogradu Kojoj prodavnici ( ako nije tajna ) daj neki link ili broj tel. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvesa 9 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u perspektivi Prijavi odgovor kao problematičan SHOP TRADE D.O.O tel-011/3510101 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Septembar 9, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako... i ja sam danas kupio pločice kod njh. To je veleprodaja. Cene su smejurija. Koliko se ostali ugradjuju tek sad sam video. Mnooogooo. Moje pločice, zadnje za SRAD 600, Ferodo FDB338P (platinum) koštaju 1545 dinara. Pločice za K5 prednje sinter koštaju 2231dinara. U biker hausu koštaju 3600dinara . Razlika od 60% u maloprodajnim cenama??? Pa mnogo je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...