Jump to content

Moto Zajednica

Vaši omiljeni putevi za voznju?

Recommended Posts

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Skoro sam razmisljao kuda bih mogao na voznju i veoma brzo shvatio da mi se sve ideje vrte manje vise oko istih ruta, pa zbog toga pokrecem ovu temu kako bi novopeceni bajkeri ili oni koji nisu previse izlazili van grada imali ideju kuda da se upute.

Dakle Vaš omiljeni put i zbog cega? Odlicne krivine, dobar asfalt, malo saobracaja, lepa priroda...

Tema je zamisljena kao univerzalna za sve tipove motora tako da endurasi ne stidite se da predlozite neki lep makadam, i obrnuto vozaci R-ova slobodno predlozite neke lepe brze krivine. Toliko od mene, a sad vi. :Mina:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Krivine kad se krene od Avale prema Sopotu

Dugacki pravci Pancevo - Kovin - Bela Crkva

• BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ima gomila atraktivnih deonica...Oduševila me deonica od Šapca do Valjeva. Nov put divne blage krivine - milina za vožnju. Naravno kao i svuda treba se paziti radara. Put od Iriškog venca prema Letenci i dalje skroz do manastira Đipše. Ima par kratkih delova gde asvalt nije baš za pohvalu ali tim putem uvek rado vozim. Još kad se ukombinuje sa par spuštanja do Dunava i povratak na "leđa" Fruške Gore - eto miline i lepote. Pun ugođaj!

Naravno Gornjačka klisura je nezaobilazna kao i Đerdapska. :moto3:

• Podržavam 1

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Ima gomila atraktivnih deonica...Oduševila me deonica od Šapca do Valjeva. Nov put divne blage krivine - milina za vožnju. Naravno kao i svuda treba se paziti radara. Put od Iriškog venca prema Letenci i dalje skroz do manastira Đipše. Ima par kratkih delova gde asvalt nije baš za pohvalu ali tim putem uvek rado vozim. Još kad se ukombinuje sa par spuštanja do Dunava i povratak na "leđa" Fruške Gore - eto miline i lepote. Pun ugođaj!

Naravno Gornjačka klisura je nezaobilazna kao i Đerdapska. :moto3:

Pravi odgovor svaka cast.

Molim Vas dajte potpune odgovore a ne samo deonice, tj dopunite ih, zasto vam se svidjaju, kakav je asfalt, krivine itd.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja