gogo42 69 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Jet-a,,,postavio sam u oglase da ga prodam,,,al to mi je nesto u bagatelu da ga poklonim,,,motor je kao nov,neogreban,presao 6000km,,,sve fizicki na njemu odlicno. al jet ko jet,,i njegova mana. Najvjerovatnije mu je strano centralni kompijuter-onaj ispod sjedista sto je od aluminijuma. E SAD sta treba nabaviti,od cega, i kako da se prepravi da bude model sa KARBURATOROM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Avgust 22, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovu temu http://www.skuteri.o...-force-50-tsdi/ Generalno na tom forumu ces dobiti precizniji odgovor Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...