Dejan080 22 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm zanimljivo!!datum??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ima nas jos koji bi se opet druzili i vozali sa ekipom... pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: (stigle lamele ) OU, JEAH! :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 24, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: (stigle lamele ) Obecavam da ti ovaj put necu spaliti lamele :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaaoooo, Minaaaaaaa, kako lažeeeeeš :D P.S. Jedino da ga pustiš da vozi sam, onda nećeš ti biti kriva kad crknu lamele. (Ne DA LI, već KAD CRKNU). Ipak, tenera je to.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 24, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki datum? Vec 20 dana imam STeneru, pa bih od vas iskusnijih "usera" (eng-korisnika) da vidim kako se to čudo koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano Avgust 24, 2011 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je reci o 7,8.9 septembru, najavljuju vruc septembar!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Avgust 24, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: (stigle lamele ) Brat Popsy ponovo u akciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A da mi odredimo datum i samo saopštimo Ruski kada mu dolazimo? Pa nek vidi šta će.... :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 24, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam Ruska je rekao 2,3,4 septembar !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 24, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: (stigle lamele ) Obecavam da ti ovaj put necu spaliti lamele :D eL WEE to oPeT zaJednO jaSHetE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 24, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: (stigle lamele ) Obecavam da ti ovaj put necu spaliti lamele :D eL WEE to oPeT zaJednO jaSHetE? 24h Le Mana se nastavlja ! Ono su bile samo kvalifikacije :D :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis 24h Le Trtnja? Svima nam je bio trt.. nekom vise nekom manje.. osim Aci faci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 25, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: (stigle lamele ) Koliko kompleta ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan K A D J E G O L I J A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Avgust 25, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan kakve sam srece sad niko nece ici kombijem Prodaj taj copor motora koji imas i kupi jedan ljudski sa kojim ces moci da se vozis sa drugarima Koliko ja znam Ruska je rekao 2,3,4 septembar !!!! Mene je Ruska isforsirao za Kucaje da bi on pravio krajem avgusta, pocetkom septembra, kako je rekao, ali nesto ga nema da se javi, da nije odustao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ce se potvrditi datum i smestaj klopa i ostalo.. Ruska ce otvoriti temu cim pribavi dovoljno dokaza.. p.s. cuo sam da su cule Cehinje da dolazimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 25, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ce se potvrditi datum i smestaj klopa i ostalo.. Ruska ce otvoriti temu cim pribavi dovoljno dokaza.. p.s. cuo sam da su cule Cehinje da dolazimo.. a nacice se i neki Ceh onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 25, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jedan sigurno hoce, samo jos Helena da ga pusti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ce se potvrditi datum i smestaj klopa i ostalo.. Ruska ce otvoriti temu cim pribavi dovoljno dokaza.. p.s. cuo sam da su cule Cehinje da dolazimo.. a nacice se i neki Ceh onda Sah mat . Nekad si imao bolja otvaranja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 25, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan khm..valjda ces i ti biti snama.. sa Cehom ili bez.. priprema je zenske reprezentacije Kad je mogla momcad da igra fudbal na Kucajskim planinama.. sto ne bi odbojku na Goliji..? goli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 25, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan khm..valjda ces i ti biti snama.. sa Cehom ili bez.. priprema je zenske reprezentacije Kad je mogla momcad da igra fudbal na Kucajskim planinama.. sto ne bi odbojku na Goliji..? goli nj, nj nj .... sada kada se Nensi javila. reci joj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1972 Napisano Avgust 26, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2. 3. 4. se u Ivanjici odrzava festival kulture "Nusicijada" U gradu tad bude mnogo lepo i velika je steta jahati po brdima u to vreme. Bolje osetiti taj varoski duh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Sutra idem , sa lepsom polovinom, da obidjem veci deo terena. Idemo RASKA, Brvenik,manastir GRADAC, Rudno, Devici,Pridvorica, Budozelja, Medjurecje, Kumanica, Dobre Vode pa preko vrha Golije, nazad Raska . Sledi izvestaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...