haugh 66 Napisano Januar 25, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan trebao bih zameniti rolnice na skuteru burgman 400cm pa me interesuje koje da kupim i koje ulje da sipam u masinu..pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nabolje zamenske su malosi a najbolje originalali su maalo poskupe. a ulje po meni motul scuterexpert 10w40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan za vlasnike Burgmana 400 model 2006 ima vizir skoro nov, na desnoj strani ima 2-3 kratke ogrebotin koje bi se mogle ispolirat pastom za ciscenje farova ogrebotine nastale u transportu Cijena po Dogovoru Motor je prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Mart 24, 2013 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti je drugar najniža cena za ovaj vizir i kako bi mogao on da se dopremi do Beograda ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele70 5 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki burgman 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za forumase!!! interesuje me tema oko Remena na variomatu,Vlasnik sam odnedavno Suzuki Burgman AN400cm,2007gp,Koje su dimenzije remena,koju marku predlazete,obicni ili od kevlara,Malosi ili nesto drugo.Bio bih jako zahvalan na odgovorima!!pozzz..Zoka iz Banj Luke!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan malosi i ostali sa kevlarom su dosta tvrdi pa znaju da ukopaju varijator.po meni samo original,bando ili mitchuboshi. a dimenzije cu pogledati mislim da sam ih negde na netu video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...