GUS 261 Napisano Avgust 21, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, jel ima neki fazon kod mjenjanja pogonskog lanca kad se stavlja ona spojnica ( LINK ) posto sam narucio lanac koji se spaja na taj fazon a ne na presovanje jer me majstor dere dok promijeni lanac koji mogu potpuno samostalno promijenit! Na sta dakle da obratim paznju i jel treba neki extra alat za taj posao ? Unapred Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Avgust 21, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Nema filozofije... Trebaju ti samo "motorcangle".Ako se ne snalazis,pitaj majstor-Gugleta,ako te sramota (zbog onog:"majstor me dere..."),evo ti link: http://www.ehow.com/video_4466856_install-master-street-bike.htm Bitno je samo to da `usta` osiguraca budu okrenuta na suprotnu stranu od kretanja lanca.Jesi li menjao lancanike?Ako nisi,nakupovaces se lanaca...Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 21, 2011 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam vrhunski IZUMI lanac sa JT sprockets, tako da mjenjam sve u kompletu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...