Culle 1112 Napisano Septembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sima kod čika dr.Dareta na proveri kompresije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Septembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj AA je prosao taj test odlicno, takdoej kod Dr. Dareta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 3, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Meni je fabricka 10,5:1 ,a na merenju je bila 9,7:1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svima veliki pozdrav, juce sam kupio Sym joymax 125 2007, kupio sam ga veoma povoljno jer mu ne radi insrument tabla znaci kilometar sat, obrtomer i displej, zna li iko kolika je cijena nove table jer kod nas (Crna gora) nema predstavnistva? Hvala unaprijed. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Zemljace skini ti retrovizore,vizir i jos 3,4 plastike da bi dosao iza instrument table i pogledaj da li dzek stoji dobro ,pa ako je to ok onda zovemo Ogija iz Sym-a da vidimo koliko je tabla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Septembar 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Culle, to mi je bolna tacka..to rasturanje svega da bi se doslo do table. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Septembar 8, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zemljace skini ti retrovizore,vizir i jos 3,4 plastike da bi dosao iza instrument table i pogledaj da li dzek stoji dobro ,pa ako je to ok onda zovemo Ogija iz Sym-a da vidimo koliko je tabla. To sam prvo uradio i otvarao je komplet ali vidim da je neko tamo nesto letovao prepravljao a i nekoliko integralnih kola vidim da su nagorela... znaci nema srece, ako mozes da mi saznas ti ili neko drugi koliko kosta nova ili polovna u slucaju da i moze da se nadje. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo obilazio prodavnice opreme za motore i trazio prednje pakne, rolnice i kais... i naravno poludio. Glavna recenica prodavaca je Skini stare i donesi pa cemo naci nesto, zna li neko mozda dimenzije rolnica i gramazu i broj kaisa za Sym Joymax 125 ccm, a pakne cu ipak morati da odnesem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Rolnice su dimenzija 18x14 gramaze 10.1g,al' mislim da malossi nema tu dimenziju,barem nije imao pocetkom godine,a rms nije bas neki kvalitet,pakne ne verujem da ces naci,ali nemoj se obazirati na poslednju konstataciju,ja sam trazio po dosta radnji pocetkom godine i nisam nasao,dimenzija kaisa su 803 x 19,5 x 28 1B01HNA01 ,a instrument tabla u radnji je 17.000 dinara,a polovna ne znam gde bi mogla da se trazi,da smo u Francuskoj naslo bi se lagano,ali ovde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Septembar 11, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvao sam Sym-ovo zastupnistu u Bg, rekli su mi da nemaju od Joymax-a tablu ali mislim da je ista od GTS 125 ili je to u sustini isti motor...??? Jos jednom puno hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Septembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Isti motor je u pitanju samo se razlikuje oznaka zbog tržišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Septembar 18, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan I napokon stigla tabla, namontirana i radi kao (kilometar) sat... Hvala Culle i pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Simu je malo zezalo kvacilo,malo je tresuckao kad kreće i medjuubrzanje nije bilo kao sto je bilo nekad pa sam otisao kod Dareta da vidimo sta je Kuplung je na operacionom stolu Sprave ze mučenje Delovi pre stavljanja novog lubrikanta moraju da se okupaju ko će sve ovo da sastavi Osovinice ošmirglane i spremne za mazanje mašću Sima sada ide kao lud,medjuubrzanje je kao sto je nekada i bilo,dodam gas,on ubrza,ne kilavi jeeejjjejjeeej :D Želeo bi da se javno zahvalim Daretu na živcima,strpljenju i pomoći za Simu,ja mu dodjem kao Stevo Žigon iz Priča iz radionice a Dare kao Zoran Radmilovic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Octobar 29, 2012 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vooooziiii Miskooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje : kakva je situacija na našem tržištu rezervnih delova za Sym skutere? Kakve su cene u odnosu na druge skutere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Polovnih delova nema (barem ja nisam nasao) ,novih ima u predstavništvu u beogradu,cene su npr. filter vazduha 1900 din ,pločice 3600 din,rolnice 1500din,kais 6700din, npr u pgs kais za piaggio qussar agregat je 10000 din,kopiju filtera vazduha nisam nasao kao ni pločica,kais u toj dimenziji ima dayco ali ne znam da li ima da se kupi kod nas.Ako treba jos neki info pitaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na forumu da hvalite Sym skutere, da li je generalno kvalitet Sym-a odličan, da li se kvare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Octobar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ga Culle nije pokvario do sad, niko nece. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet je odličan,ako se redovno održava moze dosta,dosta,dostaaaa da služi,važno je kao i na svakom skuteru/motoru menjati ulje po predvidjenim intervalima i nema problema,nekoliko puta na semaforu u gradu kad neki sym stane pored mene pitam kako sluzi ,kako ide,svi kazu da nemaju problema,generalno kvalitet je odličan,sem npr nekoliko dečijih bolesti npr mehanizam za zatvaranje male ostavice pored volana i na ''tunelu'' posto je napravljen od dva platična pipka hoće lako da se polomi i onemoguci permanentno zatvaranje poklopca istog. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 30, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @Culle, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan onemoguci permanentno zatvaranje poklopca istog. Uuu al smo načitanii 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cule ista stvar mi se desava kad krecem, jeste li mijenjali neke djelove na kvacilu ili samo ciscenje i podmazivanje? Neki tip mi nudi izduv marke RACE valjda ih neko pravi u Srbiji nijesam do sada cuo mada izgleda lijepo i dobro uradjeno, zna li neko nesto o tim izduvima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Octobar 30, 2012 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cule ista stvar mi se desava kad krecem, jeste li mijenjali neke djelove na kvacilu ili samo ciscenje i podmazivanje? Neki tip mi nudi izduv marke RACE valjda ih neko pravi u Srbiji nijesam do sada cuo mada izgleda lijepo i dobro uradjeno, zna li neko nesto o tim izduvima? Kvacio smo rasklopili, ocistili, odmastili, podmazali i sklopili Race izduv pravi Robert iz Ade, bio u januaru mesecu ove godine kod njega i ostao bez teksta kada sam video alat koji ima i kako je sve cisto/uredno. Pored mene, Race izduv ima Culle na Symi, Alex i Bigi na AA500...odlicni lonci ( Alex ne prestaje sa turiranjem ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Octobar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Octobar 31, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma kako se krecu cijene kod tog Roberta, ovaj mi prodaje 150€ za 125 ccm, mislim da je malo skupo ili grijesim...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...