lalajko 2024 Napisano Avgust 7, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da je bilo reci o ovome, pa... http://paros.rigacci.org/epc/ Sajt ne sluzi za nabavku delova vec za pronalazenje fabrickog koda dela, ili zamene sa drugog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi link.... :-[ :-[ :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma proradice, verovatno neki problem sa vezama. Probao sam ga neposredno pre slanja poruke i radio je. Meni recimo juce ceo dan ni mobile.de nije radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni ne radi... Probacu sutra. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni radi, stvarno super stvarcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan meni radi, stvarno super stvarcica Eto, a tebi ne bi trebalo da radi, ti imas Yamahu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Avgust 8, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan I meni radi, ali ce sajt 13.8 biti ugasen. Tako da hondasi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 8, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ingeniozno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Sajt je ugasen. Ladno je coveka kontaktirao advokat u ime Honda Japan i rekao mu da ugasi sajt. Katastrofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...