Jump to content

Moto Zajednica

Mali motorista

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip

post-16546-0-75678600-1367655421_thumb.jpgpozdrav svima,

zivimo pored Glinare u Beogradu i odlucih pre mesec dana da uzmem deci kroseve (10,11,13god). pokazao sam im koliko sam znao za pocetak ali su brzo prevazisli sve moje savete. interesuje me da li ima neki prirucnik ili se sve svodi na praksu i vreme provedeno u brdima? takodje me interesuje da li postoje u srbiji organizovane decije voznje?

Deki, nemoj da napravis gresku koju sam ja napravio sa mojim klincem kad je imao 8 godina. OBAVEZNO kupi protektore za kolena i laktove, pa makar one obicne, za rolere. Mi smo ih imali, ali tog dana smo ih zaboravili, a djavo ne bira...Koleno u gipsu tri meseca, odsustvo iz skole...Umalo nije izgubio godinu zbog prevelikog broja izostanaka u skoli. Srecom, sve se lepo zavrsilo...

hvala na savetu. krenuli su samo sa kacigama i vracali se uvek plavih cevanica i izguljenih laktova. jednom mi je sin kada je doskocio na prednji tocak preleteo i razbio se, tada sam shvatio da nema zezanja ni na malim brzinama.

kada sam krenuo u nabavku motora nisam mislio na opremu, ali sam ubrzo shvatio da je motor najmanji izdatak (pogotovo sto je kod mene sve x3). poceli smo sa nabavkom opreme i za sada su svi pod kacigama, oklopima i obicnim stitnicima. nedostaju im jos cizme, ali je njih tesko naci kod nas za male pare ili polovne.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50

Mile, svaka cast! 1care.gif Kapa dole u svakom pogledu!

Ja se jos nisam ni ozenio, kamoli postao roditelj, ali naravno dace Bog da se i to desi jednog dana. Dobro cu se zapitati sta i kako sa motorima kad do toga dodje. Trenutni nacin razmisljanja mi je da kad se ozenim batalim motor, kako deci ne bi usli u krv odmah po rodjenju tj. da ga ne bi gledali svakog dana, i roditelje na njemu. Opet, ponavljam da je to trenutno, ko zna sta ce biti. :) Jer, covek kad postane roditelj, pocne automatski drugacije da razmislja, promene se prioriteti itd. U svakom slucaju trudicu se da bude ispravan, kao sto to vecina zeli.

Jos jednom cestitam na postupku i napretku! I kao sto je vec neko spomenuo, doci ce i momenat kad ce biti bolji od tebe, bolji nego sto ti sebe mozes da zamislis jer si mozda kasnije poceo, nisi imao od koga da naucis itd. I kad taj momenat bude dosao, nece postojati niko srecniji od tebe! :)

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

Definitivno jedna od najlepsih i najpozitivnijih tema na forumu! Svaka cast klincima :takoje:

• Pažljivo prati, 617 postova
  • Motocikl: Husqvarna 701 enduro

Prelepa tema i hvala bogu da nisam jedini. Imao sam slična iskustva sa rodbinom i komšilukom tipa nisi normalan, ali sreća bar je supruga bila na mojoj strani ne toliko iz ljubavi prema motociklizmu već " bolje da se uči na nečem malenom nego da pozajmi za par godina od drugara pa uči na velikim greškama". Samo napred :zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja