sekulic 12 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem VFR 800 1998. 59200 km. Motor je u odličnom stanju, bez potrebe za bilo kakvim ulaganjem. Gume Bridgestone BT021 montirane na kraju sezone 2010. i prešle svega 2000 km. Nov akumulator. Urađen servis. Od troškova preostaje samo registracija za mesec dana. Oklop ima malo oštećenje na desnom boku oklopa (vidi sliku). U pitanju su ogrebotine (plastika nije pukla) a posledica su pada u mestu. Zamena dolazi u obzir samo za sledeće modele: Aprilia Futura BMW F 800ST Ducati ST3 HONDA VFR 800 v-tec Suzuki GSX 650 F Triumph Sprint ST 1050i Yamaha FZS 1000 ili FZ1 Fazer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena motora u zameni? Interesuje li te ovako nesto http://imageshack.us...11047forum.jpg/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 19, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena motora u zameni? Interesuje li te ovako nesto http://imageshack.us/photo/my-images/542/26062011047forum.jpg/ Mene interesuje Futura ukoliko je na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sekulic 12 Napisano Avgust 21, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kod zamene u igru ulazi toliko faktora da bi bilo glupo da se sada gađam sa ciframa. Ako se ne varam mi smo se nešto i telefonom dopisivali, zar ne. Meni je od sutra prestanak "opsadnog stanja" pa se čujemo za neko viđanje. Sve procene nakon toga. pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 63 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sekulic 12 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ah da, 3333 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sekulic 12 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Promena cene - 2950 EUR! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sekulic 12 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena - 2800 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Septembar 17, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Oces Fazera ?????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sekulic 12 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan FZS 1000 mi, kako sam i napisao, ulazi u uži izbor, ali mislim da ti puno tražiš za svog. Baci mi na pp neki predlog pa da vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gator 61 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA, VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Poslednja cena - 2800 EUR. registrovan ili ne ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sekulic 12 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Registracija upravo istekla. Zato i jeste tako niska cena. @Gator: probao sam juče da te zovnem telefonom jer za nedelju dana idem u italiju da gledam jedan Ducati ST3, pa sam hteo da vidim da li je tvoja ideja o zameni još uvek u igri ili ne i pod kojim uslovima. Ako mogu sa tobom (ili bilo kim drugim u Srbiji) da završim posao lakše mi je nego da se cimam sa uvozom. A ako ne, da biram u italiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sekulic 12 Napisano Octobar 24, 2011 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan "Zimska cena" za keš - 2750 EUR. Zamena moguća za sport turing mlađeg godišta ili skuter preko 150 cc. U zameni cena 3.300 EUR! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...