Oggnjeen 0 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: 2008 aprilia rs125 "REPSOL" Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu Nolan N62 Bungle, kupljena u Luisu za 100e Kaciga je svega nosena 5 dana. prodajem je jer mi je velika. Velicina je XL Cena je 95e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je polovna nije vise nova, tako da je vise ne mozes prodati po ceni kojoj si je platio. Ne bi da budem bezobrazan ili ne znam sta.Mislim da je realna ponuda 60 - 70e. Mada na netu ima i gorih kaciga za te pare ali pise ko koliko hoce.Ne zelim da vredjam ili bilo sta iznosim svoje misljenje i samim tim obrazlozenje ponude.Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je polovna nije vise nova, tako da je vise ne mozes prodati po ceni kojoj si je platio. Ne bi da budem bezobrazan ili ne znam sta.Mislim da je realna ponuda 60 - 70e. Mada na netu ima i gorih kaciga za te pare ali pise ko koliko hoce.Ne zelim da vredjam ili bilo sta iznosim svoje misljenje i samim tim obrazlozenje ponude.Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oggnjeen 0 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: 2008 aprilia rs125 "REPSOL" Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je polovna nije vise nova, tako da je vise ne mozes prodati po ceni kojoj si je platio. Ne bi da budem bezobrazan ili ne znam sta.Mislim da je realna ponuda 60 - 70e. Mada na netu ima i gorih kaciga za te pare ali pise ko koliko hoce.Ne zelim da vredjam ili bilo sta iznosim svoje misljenje i samim tim obrazlozenje ponude.Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav Ta kaciga je od tih 5 dana ukupno nosena 4-5 sati, a + iz nemacke nije dosla dzabe, stoga 95 evra je sasvim realna cena.. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je polovna nije vise nova, tako da je vise ne mozes prodati po ceni kojoj si je platio. Ne bi da budem bezobrazan ili ne znam sta.Mislim da je realna ponuda 60 - 70e. Mada na netu ima i gorih kaciga za te pare ali pise ko koliko hoce.Ne zelim da vredjam ili bilo sta iznosim svoje misljenje i samim tim obrazlozenje ponude.Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav Ta kaciga je od tih 5 dana ukupno nosena 4-5 sati, a + iz nemacke nije dosla dzabe, stoga 95 evra je sasvim realna cena.. Pozz Ma ok sve je meni jasno ali u loisu je ona 95e i svako moze da poruci tu kacigu po toj ceni i dobija potpuno novu kacigu.Ok nista onda srecno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pavke 0 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki kontakt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oggnjeen 0 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: 2008 aprilia rs125 "REPSOL" Prijavi odgovor kao problematičan Prodato, moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je polovna nije vise nova, tako da je vise ne mozes prodati po ceni kojoj si je platio. Ne bi da budem bezobrazan ili ne znam sta.Mislim da je realna ponuda 60 - 70e. Mada na netu ima i gorih kaciga za te pare ali pise ko koliko hoce.Ne zelim da vredjam ili bilo sta iznosim svoje misljenje i samim tim obrazlozenje ponude.Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav niti kupuje niti prodaje a voli da podjebava i pun mi je k...c ovih stručnjaka iznosim svoje mišljenje Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oggnjeen 0 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: 2008 aprilia rs125 "REPSOL" Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je polovna nije vise nova, tako da je vise ne mozes prodati po ceni kojoj si je platio. Ne bi da budem bezobrazan ili ne znam sta.Mislim da je realna ponuda 60 - 70e. Mada na netu ima i gorih kaciga za te pare ali pise ko koliko hoce.Ne zelim da vredjam ili bilo sta iznosim svoje misljenje i samim tim obrazlozenje ponude.Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav niti kupuje niti prodaje a voli da podjebava i pun mi je k...c ovih stručnjaka iznosim svoje mišljenje Ako sam te iznervirao izvini nije mi bila namera. Pozdrav Ma ja bas volim takve strucnjake, ako moze da mi nadje jednu takvu M velicine za 60-70e jos cu i da ga castim 20e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...