Nidža 160 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan BMW F650GS twin, 2008 godište. 798 kubika, dva cilindra, 71 ks. Prešao 23.000 km. Registrovan na mene, do 4.2012. Redovno održavan, sledeći servis na 25.000. Lanac i lančanici u odličnom stanju. I prednje i zadnje pločice relativno nove. Promenjeno ulje u kočnicama skoro. Nema ulaganja. Gume Bridgstone Battlewing BW 501/502, mogu još. Fabrička dodatna oprema - ABS, TPC (monitor pritiska u gumama), bord kompjuter, grejane ručke, veliki štitnici za ruke, mali štitnik motora, beli migavci. Dodatna oprema - nosač kofera Kappa, opciono Wunderlich tank torba i Wunderlich Ergo vizir, Renthal Enduro volan. Na motoru je standardni amortizer, opciono dajem i fabrički kraći amortizer, za spuštanje motora. Ima par sitnih ogrebotina na levoj plastici, inače kao nov. Motor je savršen za put, može da se natovari solidno, dvoje se lepo smeste, troši jako malo, ide odlično. Može i neki izlet van puta, ali umeren. Vozio sam u komadu 1200km i nije frka. Za po gradu odličan, nije pretežak, nisko težište, lako se lomi levo-desno. Razlog prodaje je isklučivo prelazak na nešto off-road orijentacije. Cena za keš je 6500e, podložna je malom dogovoru. Malom. Zamena je moguća, uz vašu doplatu poželjno, za nešto tipa 690 enduro, g650xc, te610, te630 možda i nešto lakše, možda i neki 450 a možda čak i 250 tipa WR250F ili slično. Takođe, može zamena za neki noviji Beverly ili slično, uz masnu doplatu. Predložite. I slike, malo su bajate, ali to je to. Nikola, 063/445-599 ili nikola.maletic@mos.gov.rs. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Avgust 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Cena više nego korektna! Za ove pare ne postoji mogućnost da se nešto uveze ni u najboljoj kombnaciji... Prelep motor. Srećno s prodajom! Žao mi je što napuštaš BMW koncept Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Avgust 18, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan rado bih ga posedovao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan rado bih ga posedovao 6500 evara ili neki dobar noviji enduro + doplata i tvoj je, da ga poseduješ na sve načine koji ti padnu na pamet... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Za keš moguća korekcija cene i neki dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 23, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za keš moguća korekcija cene i neki dogovor. Di ćeš brate nižu cenu idi u peršun... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pa skup je keš ovih dana. Ići ću do Italije dosta ove jeseni i zime, pa bi možda nešto odande doterao, brdsko-planinsko naravno. Zato sam ovaj stavio na doboš, pa ako se proda... Inače bi se najradije menjao, za G650XC, 690 enduro, TE610, TE630, ili nešto drugo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6450 Napisano Avgust 23, 2011 Enduraš, 6403 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisi trebao da ides na endurijade, vidis sad sta se desilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam meto auto na dobos....cim ode,javim se...pa dodjem da vidim...naravno,ako ne ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Nisi trebao da ides na endurijade, vidis sad sta se desilo Malo po malo...i na kraju nećete moći iz šume da me isterate... Ja sam meto auto na dobos....cim ode,javim se...pa dodjem da vidim...naravno,ako ne ode Dođi, vidi, sačekaćemo, nije problem, ne žuri nam se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ErnestM 33 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 74 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ok...cujemo se...pa i vidimo uskoro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 27, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Slike od danas! Do 10.9. nisam u Bg niti se javljam na tel, pitanja preko neta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 6, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh, do 10.9. kontakt samo preko neta, nisam u mogućnosti da se javljam na tel. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Imas kupca za opremu (Torba, protektori, vizir)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Septembar 8, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pusti meni cenu za motor bez opreme na PP. Danas sam prodao motor, mislio sam da batalim skroz ali ako me cena ovoga zainteresuje....ko zna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan PeraM, Spale92 - imate PM. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 15, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Novom vlasniku želim puno srećnih kilometara! Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...