srbac 2386 Napisano Avgust 20, 2011 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Dominatora 650 tri sezone i KLEa dve sezone, za ono sto si ti napisao, mislim da ces sa KLEom biti prezadovoljan. Startniji je od Dominatora i brzi, manje trosi, jeftinija registracija i puno lakse se proda. Dominator je jedino bolji za OFF... ETO pozzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1220 Napisano Avgust 20, 2011 prisutan, 1122 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Kle-a,i sta da se kaze,nikakvog problema,mali potrošač,ne kvari se! Mane su ti gore pobrojali,al se navikneš! manevarbilan je,po gradu i lakšem off-u! Vuce kao lud,al ne bas udvoje! Iznenadis se kad ga izvezes po nekim krivinama,pa ti oprosti par gresaka!! Moja preporuka,ali ako hoćeš žešći off,onda Honda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 23, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Uf Hvala ljudi stvari ovako stoje srce bi Dominu a glava kaze Klemetina tako da jos nismo nista uradili.. Nego treba li ikome gajba na Dorcolu, moze Domina ili Kle + kes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite iskreno sad sta je bolje uzeti dominator ili kle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vise off road nego asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 12, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Domina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pure Domination!!! Opasan motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano April 13, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite iskreno sad sta je bolje uzeti dominator ili kle? Pa nije se "raspored snaga" nešto bitno promenio posle skoro 3 godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 13, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Inace Honda SLR 650, ima isti agregat kao Dominator , samo sto je prigusen na izduvima, pa ima 40ks, potrosnja mu je uvek bila oko 4-4.5 litre. Motor je sluzio jako dobro, i jako je vozljiv. http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_slr650%2097.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 13, 2014 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc oko izbora motocikla za off road i za asfalt neki DOBAR do 1500e sve je dobro doslo unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 14, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc oko izbora motocikla za off road i za asfalt neki DOBAR do 1500e sve je dobro doslo unapred hvala Funduro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano April 16, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Jedan cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dominator 98 1 Napisano Maj 4, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Riđica Motocikl: Apn4,goes520,atv200 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu ti reci iskreno batali te price o tesenju zbog jednog klipa ja nisam nista osetio istinaje da malo popije ulje, redovan servis i sve je uredu popije oko 0.3l na 2000km oije ulje samo na visim obrtajima i na offroad poteze bolje od kle 100% imas delova koliko volisjer je 1 klip treba menjati i lanac bregaste na 125000km i to ti je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Maj 4, 2014 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Glas za KLE zbog puno prednosti. I ja ga imam u planu uzimati Sent from my LG-P705 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare br. 1 xtz 660 tenera . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za 1500e mozes samo KLE da nadjes u nekom ok stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Maj 12, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Dominatora 650 tri sezone i KLEa dve sezone, za ono sto si ti napisao, mislim da ces sa KLEom biti prezadovoljan. Startniji je od Dominatora i brzi, manje trosi, jeftinija registracija i puno lakse se proda. Dominator je jedino bolji za OFF... ETO pozzz +100 od reci do reci se slazem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...