Dzony93 368 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Posto moj x9 500 ima varijator sa 6 rolnica svaka je oko 28-30 g, koliko ce max brzina da se smanji ako stavim rolnice od 24 g ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Avgust 14, 2011 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobices dosta na ubrzanju. Sve zavisi mozda neces puno izgubiti na krajnjoj brzini. Imas lepo objasnjeno u temi "Rolnice" kako sve funkcionise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 14, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Znam u sustini kako funkcionisu mada me sada i zanimaju Dr pulley slideri . Na x9 owner club mi preporucuju kao 2 stvar za tuning varijatora posle j coste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Avgust 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisu skupi, pa ih vredi probati, ali se potrudi da nabaviš originalne. Čitao sam o lošim iskustvima nekoliko forumaša, ali sam iz priče stekao utisak da nisu nabavili originale (bez pakovanja, bez drugih oznaka)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ok. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li negde kod nas mogu da se nabave Dr. pulley slideri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ne mogu .... jedino preko e bay Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja87 2 Napisano Septembar 28, 2011 U prolazu, 60 postova Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Kymco Grand dink 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moja dva drugara na motoru kao tvom voze sa rolnama od 20 grama i ja na atlantiku i motori idu mnogo dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Septembar 29, 2011 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan vozim ja sa 24g i ide isto extra nzm kako bi bilo sa 20 ali ovo mi bas odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Jul 12, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fabricka gramaza rolnica za x9 500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Jul 13, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je variator sa 6 rolnica..... 28g, ako je variator sa 8 rolnica...... 21g. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...