sale125 680 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra raja, Aleksandar - Sale iz BGDa, zavrsio Trgovacku skolu, clan ZFC-a, po zanimanju Prodavac (nadam se od 1.9), inace '92. godiste, (18+ prednosti), od pre par dana postao vlasnik Keeway Speed-a 125 kubnih centimetara, u principu menjao sam Yuga za njega, iz razloga jer sam zeleo da imam ovaj motor jos od prve srednje, pa sam ovde uglavnom zbog nekih pitanja koje me budu interesovala, iskusan sam u "forumarenju" tako da mislim da nece biti glupih pitanja, tipa da li je tocak okrugao ili se meni cini itd itd.. Pocetnik sam takoreci u svetu motociklizma, do sad sam vozio samo neke skutercice koji nisu bili moji, nisam hteo da dajem pare na tako nesto, a inace prvi bicikl sa motorom mi je bio Tomos automatik, nesto slicno a3, ali je moj bio sa pedalama (mislim da je bio '79 godiste) i mislim da cemo se mi odje lepo druziti Pozdrav svima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača. 227 Napisano Avgust 12, 2011 Free Rider, 124 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Aprilia Pegaso 650 , Qingqi qm200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Avgust 13, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...