Alexandar137 12 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Belgrade, Lipovica Motocikl: '03 Honda CBR600rr Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Imam Kymco Quannon 125, 2008 godiste. . . Kad sam ga kupio primetio sam da mu je zadnji amortizer dosta mekan, on ima monoshock... i kad sednem legne skoro 10 cm, a sa dvoje da ne pominjem, skoro da guma kaci ispod suvozaca... Bio sam u par moto servisa i rekli su mi da je vrlo opasno i sam da se vozim... Sad me zanima da li da se menja amortizer sa nekim polovnim od nekog drugog motora ili ako neko zna da li moze da se promeni opruga, verovatno je ona slaba... Molim vas drugari ako je neko ima takav problem, ako moze da mi kaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 11, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39412-kako-se-predstaviti-pravila-i-preporuke/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...