Peki 1215 Napisano Avgust 10, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Danas pri povratku sa odmora na autoputu pored skokpskog aerodroma u pravcu ka Srbiji pri preticanju kamiona uletim kolima bukvalno u vodeni zid. 2 ili 3 sekunde sam bukvalno vozio na slepo dok nisam dovoljno usporio da ostanem iza kamiona. Mi smo imali sreće za razliku od kolege motoriste na koga smo naišli par kilometara da leži u traci za preticanje pokriven ćebetom. Motor mu je stajao oslonjen na ćopavu par metara dalje bez vidnih oštećenja. Lokalni milicajac je rekao de je došlo do proklizavanja na kiši a da je nesretni dečko podleteo pod bankinu i od toga stradao. Tablice nis bile iz ex yu Šta reći, sem ljudi čuvajte se i bez žurbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 10, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jutros je moj dobar drugar krenuo put Atine. Vozi crni GSX 1200 FA, nadam se da nisi taj video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7818 Napisano Avgust 10, 2011 MotoDJIR.com, 1440 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan U ponedeljak sam prošao tuda. Mada je meni bila MNOGO velika vrućina...39~C Prošle godine me je tu uhvati pljusak...i istina je to što kolega priča. Mada to imamo i skoro celim auto putem BG-NI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 10, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros je moj dobar drugar krenuo put Atine. Vozi crni GSX 1200 FA, nadam se da nisi taj video. Desilo se u smeru ka Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1488 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1990 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jel to mislite na duboke kolotrage koji se napune vodom? Znam da ih ima dosta u desnoj traci ili ih sad ima i u levoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 11, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to mislite na duboke kolotrage koji se napune vodom? Znam da ih ima dosta u desnoj traci ili ih sad ima i u levoj? Na žalost da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Avgust 11, 2011 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih odavno, godinama unazad, ali su sve dublji i dublji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8744 Napisano Avgust 11, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je to i SATu, baš sam gledao kada je bio put do Grčke. Ja sam prošao pre nepunih mesec dana, ali je bilo na svu sreću veoma lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...