crnamrlja 22 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan pamtim i ja na nasim prostorima i dalje vazi da su golf i mercedes 123 najbolji automobili...pa je tako i za motore... konzervativno, da ne kazem kakvo trziste sa druge strane, medju onima koji nisu konzervativni, vrlo dobro je poznato sta su u to vreme bili denon, teac, nakamichi i ostale legende, jos u to vreme mislim da se svakome ko pravi kvalitetne proizvode pise dobro, pa tako uopste ne brinem za japance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 14, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da si u pravu druze, ih samo kad se setim koliko sam mog kasetasa Nakamichi-a platio u to vreme...jbt budale zaludjene ;D Ja samo mislim da ce " kinezi" jos mnogo napredovati i sto se tice kvaliteta i sto se tice cene, tako da za neko vreme nece imati pravu konkurenciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas misljenja da kinezi nece toliko drasticno napredovati i biti ozbiljna konkurancija japanu. Bice bolji nego sad i uznapredovace ali ne verujem da ce ikad nadmasiti japance po kvalitetu i dizajnu. Mislim da ce ipak kinezi ostati low budget motori ali nadamo se sa jacom kubikazom tj. da te masine od 400 ccm konacno stignu i do nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Vrijeme ce pokazati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 14, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Raptor od 600cc... mislim da nece biti proizveden... ali od 800cc hoce, ali kontam da ce biti gotov tek za 2010 godinu... Ja sam u razmisljanjima da prodam mog Raptora...ali razmislicu jos o tom poduhvatu... Razmisljaj za najmanje godinu dana, pa da trgujemo. Sam si kriv sto si mi ponudio krug, pa sam se napalio. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Raptor od 600cc... mislim da nece biti proizveden... ali od 800cc hoce, ali kontam da ce biti gotov tek za 2010 godinu... Ja sam u razmisljanjima da prodam mog Raptora...ali razmislicu jos o tom poduhvatu... Pa da pazaris jedan GSX-R 600? O onom sto smo pricali na Borkovackom jezeru? ;D E to bi bila kupovina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @ Blackbite Primetio sam da ti se svideo, a i bolje ti stoji nego meni :-), vise je u tvom fazonu, duga kosa, koza i sl :-). @ Wolflord Trenutno nemam para za takvo planinarenje zvano "GSX-R 600", voleo bih da imam, ali imam u planu jednu drugu masinu, takodje je u pitanju Suzuki, ali GSR 600. Za to vec mogu da nakuckam neke parice i da pazarim. Bice mi zao da prodam mog Raptora, ali sta da radim, ne moze i jedan i drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ih, i GSR je fenomenalan! Neverujem da ce ti biti zao Raptora kada zajeses Suzu, ipak su razlika "nebo i zemlja". :D Taj bajk je ekstra! I Raptor je fin ali Suza GSR... :) Odosmo mi u off... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E momci ako budete narucivali taj kontenjer ja bi uzeo jedan karburator za moju makinu ali onaj skuplji. Nista vise Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan Bok kinezi!Puno je srtanica,pa sam mozda i propustila,zanima me kak ste zadovoljni s gumama na vasim motorima,posebno po kisi?Da li ste zadrzali originalne,tj.kineske ili ste ih odmah zamijenili nakon kupnje motora,sto su meni mnogi savjetovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 15, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kineske gume? Odlične su! Kad ih ne stavljaš na motor! ;D Plastične su, na suvom i glatkom kolovozu rado prokližu pri jačem kočenju i bržem ulasku u krivinu, a na kiši...tu se osećaš kao da si na klizaljkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nijedne kineske gume nisu sjajne, ali ima i boljih i losijih. Nijedna guma nije sjajna po kisi, ali na kineskim je vise izrazeno. Licno, na skuteru ne mogu da se pozalim gumama, marka je nesto CST, ili neka slicna tri slova. Sa njima jos uvek nisam osetio nezeljeno proklizavanje. Primetio sam da se najvise zale ljudi sa kinezima poput yamahe ybr. Jedan od njih sam vozio u autoskoli i bilo je proklizavanja i prednjeg i zadnjeg tocka + citav motor lagan i nestabilan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan E,upravo zato sam vas i pitala.Radi kise i plasticnih guma smo moj Zong i ja 2 puta "poljubili asfalt".A,nis,slijedi me zamjena za neke normalne guime za iducu sezonu,sto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Novembar 15, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čujem da su Sava gume dosta dobre a jeftine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti za informaciju,Arakis,raspitat cu se,pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 15, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su moja ocekivanja bila mnogo gora, ali generalno nisam primetio neki veliki problem sa mojim gumama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Forrestom. Bez zalbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 15, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su moja ocekivanja bila mnogo gora, ali generalno nisam primetio neki veliki problem sa mojim gumama Slažem se sa forrestom, vozio sam ga i po kiši i nije bilo nekih bitnih proklizavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 15, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama,nadam se da ni necete imati ni ubuduce problema sa njima.Ja cu svoje ipak morati promijeniti,stoje sigurno,sigurno je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Novembar 15, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uz moj motor dobio Kenda kramponke (21 i 18 inch) i do sada nisam imao problema sa njima. Dobro se ponasaju po kisi i blatu. Ali su mi utrasnje gume bile ocajne sto sam i saznao na tezi nacin pa sam menjao obe i stavio Continentalke. Verovatno cu sledece sezone staviti i nove sponje gume Brig ili Cont cisto da budem sigurniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Čujem da su Sava gume dosta dobre a jeftine... Prica se, cak sam na nekom stranom forumu nasao dosta pohvala. Jedino se slabo prica gde se prodaju Sava gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Novembar 16, 2008 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan ako netko sazna gdje ima tih sava guma za kupiti neka napise,mislim da ce biri zainteresiranih za kupnju istih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 16, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Čujem da su Sava gume dosta dobre a jeftine... Prica se, cak sam na nekom stranom forumu nasao dosta pohvala. Jedino se slabo prica gde se prodaju Sava gume. ne bih da se falim odmah dok ne proverim, kod mene ima zastupnik SAVA guma pa cu sutra da svratim i da vidim jel ima guma za vas........ pa psle da platite pivo ;D ;D ;D ;D bar tako da ga zaradim ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su moja ocekivanja bila mnogo gora, ali generalno nisam primetio neki veliki problem sa mojim gumama Slažem se sa forrestom, vozio sam ga i po kiši i nije bilo nekih bitnih proklizavanja. Isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 17, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su moja ocekivanja bila mnogo gora, ali generalno nisam primetio neki veliki problem sa mojim gumama Slažem se sa forrestom, vozio sam ga i po kiši i nije bilo nekih bitnih proklizavanja. Isto I ja isto, gume su do sada (cela sezona) sasvim ok, niti su pravile probeme u krivinama, niti na vlaznom, podrazumeva se da kad zvekne kisa, vozis ko po jajima, ali jbg, verujem da je slicno i sa skupljim gumama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...