dzax 35 Napisano Novembar 12, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto nagurasmo mi dosta stranica Ocemo li se druziti malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pa valjalo bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 12, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Au pa vec 101 strana.....sta sam ja to prespavao??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nagurasmo mi dobaaar broj strana Evo ja danas malo slavio... slavio je i moj drugar sa sve nas ;D Slavili smo sa Beck's piwom. ;D ;D Ziveli jos puno stranica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Стално иду приче да Кинези копирају све. Па ево нешто што је тешко на препознати: "Џонвеј Кунг Фу 250" - http://www.mychinamoto.com/forums/showthread.php?t=460 . Или, сећате ли се оног америчког монструма, као мотоцикла, са V-10 мотором од Вајпера, спареним точковима...? Ево, "Кинез", 150 кубова, 1400 долара. http://www.mychinamoto.com/forums/showthread.php?t=461 Све то има да се пазари у Америки. Манијаци су ти Кинези.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Šta mu fali? Opet ja o temi da će Kinezi uskoro progutati sve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Brate, jel ovo TDM ili sta? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, sta je ovo? Daj neke podatke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mychinamoto.com/forums/showthread.php?t=460 Engine 250CC,double cylinder,4strokes,air-forced cool Wheel Base - 57.87 Maxspeed - 70 Max. Payload mass - 330 Fuel capacity - -11.0L Brake Type - F: Disk R: Disk Maximum power - 12.8kw/7800r/min Net weight - 330lbs Starting system - Electric Tyre size - 110/70-16,140/70-16 Bettery - -12V/9AH Exterior size - 85X30.3X45 !7.8 konja na oko 150 kila, max 120 km/h, 1800 USD u Amerikama.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan jedino je instrument tabla gad, ostalo simpaticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan ZA koju godinu ce ostatak svijeta kopirati kineze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ne izgleda lose, mada su mu malo njusku zeznuli. A Kinezi su loodi skroz! :o Gledajuci ovaj Kung Fu nabasah na ovo dole. Koliki optimizam ti treba da pokusas da kopiras Chrysler Tomahawk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slikama izgleda ozbiljno, mada i sve iz Louisa na slikama izgleda ozbiljno, zar ne, brate Forste ;D. Ali vredi videti uzivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slikama izgleda ozbiljno, mada i sve iz Louisa na slikama izgleda ozbiljno, zar ne, brate Forste ;D. Jao, jos se smijem onim retrovizorima :D :D Nikola kako si se toga sjetio! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo na slikama izgleda ozbiljno, mada i sve iz Louisa na slikama izgleda ozbiljno, zar ne, brate Forste ;D. Ali vredi videti uzivo.... Tako je brate Nikola! Od sad, pa na dalje, i za ubuduce, koristim samo ono sto probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' to bio neki zajeb, a da ja ne znam da se i ja malo nasmejem? (naravno, onaj sa "retrovizorima " je već stara akcija?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori su zakon! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan LET THERE BE A BROTERHOOD! Ljudi, da vam kazem iskreno, ova nasa tema je banja za mozak, sad listam neke offtopic teme i slicno, narod je poludeo, majke mi, izlistas jedno 10 strana, pokusavajuci naci nesto od naslova teme, i dzaba, nama... Nego ovaj TDM-maja gery dobro izgleda, sto bre kod nas dovoze samo skutere i custome, ko vele, mi i nismo za drugo, sezdesete u modi, sta li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan LET THERE BE A BROTERHOOD! Ljudi, da vam kazem iskreno, ova nasa tema je banja za mozak, sad listam neke offtopic teme i slicno, narod je poludeo, majke mi, izlistas jedno 10 strana, pokusavajuci naci nesto od naslova teme, i dzaba, nama... Nego ovaj TDM-maja gery dobro izgleda, sto bre kod nas dovoze samo skutere i custome, ko vele, mi i nismo za drugo, sezdesete u modi, sta li? Da se skupimo mi sami i narucimo jedan kontejner za nas? Dobili bi to sto zelimo po nizoj cijeni Osim garancije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 13, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma je*eš garanciju, evo ni Forrest nije bio u servisu u garanciji više od jednom (ili dva puta, kako ono beše?). A i Kinroad sad prodaju Nidžin motor za 1300 evra bez garancije... Deki iz Mitrovice je tako sa drugarima kupio svoje motorče, već je pisao o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ZA koju godinu ce ostatak svijeta kopirati kineze ;D to bi bio jedinstven primer tj. presedan da plagijator nakon deset godina kopiranja tudjeg postane iole kreativan a jos da postane kreativniji.... mozda, kad na vrbi rode tulumbe sto se tice ovog motora, ovo nije kopija TDMa nego BMW Scarvera [ lice oni malo ali nedovoljno da Scarver bude lep ;D ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А бре, људи, па какав вам ТДМ пада на памет? Зар нико у овом Кунг Фуу не види онон мало BMW-јче? Прелистајте BMW каталог... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja 'tedo da kazem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кинез лепши, јбт! ;D ;D ;D То за контејнер: од фабрике се да наручити најмање један 20-фитни конзтејнер, али то би било само са моторима те марке. Знам за неке код којих можеш да наручиш тракторе разних марки и друге пољопривредне машине из Кине, и да ти то тако и испоруче - у истом контејнеру, али не знам има ли нека кинеска фирма која то ради са моторима. А било би ОК: мали контејнер са 30-так мотора, па ко је заинтересован... Пусте жеље... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Кинез лепши, јбт! ;D ;D ;D То за контејнер: од фабрике се да наручити најмање један 20-фитни конетејнер, али то би било само са моторима те марке. Знам за неке код којих можеш да наручиш тракторе разних марки и друге пољопривредне машине из Кине, и да ти то тако и испоруче - у истом контејнеру, али не знам има ли нека кинеска фирма која то ради са моторима. А било би ОК: мали контејнер са 30-так мотора, па ко је заинтересован... Пусте жеље... Цитирам самог себе - мора да сам полудео... Или ме захебава конекција... А не могу да накнадно обришем пост. Трт... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...