Otash 2 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo, mora se priznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 6, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni su, vozio sam sa Antonom iz NS-a do Glognja, i ne ide lose (malo je zaostajao zamnom ali....) inace odlicno tresenje dupla disk kocnica napred i jedna pozadi mada ja i dalje tvrdi da je jako mala kubikaza.... kinezi treba da pocnu sa 400-700 ccm-a...to bi bio pun pogodak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 6, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ала сте га заср.... са овим "Кавасаки" на резервоару... Само још да видимо негде налепницу 400. Као да се стидите тога што имате Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @290574 - Lepo izgledaju. Ajd ako nije cim napiši šta ste sve radili. ali Kawasaki Treba to oterati na pijac i prodati ta 2500 evra! Naći će se budala! ;D Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 6, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ала сте га заср.... са овим "Кавасаки" на резервоару... Само још да видимо негде налепницу 400. Као да се стидите тога што имате I meni je sve izgledalo odlicno osim tih Kawasaki naljepnica Da ste napisali nesto svoje bilo bi bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 6, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ма скинеш са Нета оне кинеске карактере којима се пише име те марке на кинеском, па се да на штампање. А видим да момци возе само по сувом времену - скидоше носач таблице/блатобран. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Fino, fino, dobro to kawasaki, moze im se ;D Nego podmazite vi taj lanac, cini mi se da je suv ko barut... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WolfyBiker 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan VRH MOMCI! NEka ste izbacili slike, malo sam cekao, ali isplatilo se...Bash volim ovako da vidim te uglove iz driverske ruke...a ne one sa sajtova i prodavnica...! Nema veze za kawasaki...samo mi recite, koliko ste zadovoljni sa njima, i da li vam je lako da savladate neki auto kad gnjavi ispred vas? Mozda mi ni ne treba 250cc verzija, jer gledam po sebi, imam golf2, skoro nikad preko 100km/h ne idem, a super brzo zavrsim sav posa...i osjecaj je dobar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan sto se nalepnica tice nemam nista protiv (nek lepi ko sta hoce, svako ima svoj ukus, mada sam ja vise za bez ikakvih nalepnica na motoru), motori inace izgledaju ekstra, jedino sto mi bode oci na motorima je auspuh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E jesvala motorcikli su ok i ekstra al samo da je neki akrap ili kopija akrapovica od karbona i to da ide uz ram motorcikla prema gore i VRH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan E jesvala motorcikli su ok i ekstra al samo da je neki akrap ili kopija akrapovica od karbona i to da ide uz ram motorcikla prema gore i VRH. [/quo imas li neku ideju brate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan necu da vredjam ali svi znamo kako akrep radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, bejah ovaj vikedn do Dzoksa u Temerinu, docekao nas na pumpi, moram d amu odam priznanje, gari Kinrouda ko besan, jedva smo ga pratili po onom Temerinskim sokacima ;D ;D ;D Al' sto nas je docekao i ugostio? Za pricu! Dzoks, u jednom si se zeznuo, sad ces nas tesko isterati iz avlije, eto nas ponovo uskoro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, bejah ovaj vikedn do Dzoksa u Temerinu, docekao nas na pumpi, moram d amu odam priznanje, gari Kinrouda ko besan, jedva smo ga pratili po onom Temerinskim sokacima ;D ;D ;D Al' sto nas je docekao i ugostio? Za pricu! Dzoks, u jednom si se zeznuo, sad ces nas tesko isterati iz avlije, eto nas ponovo uskoro! Od price namamo nista! Bolje ti to organizuj i za nas! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro ne mora to bas biti akrap moze biti i bilo koji drugi samo da bude ravan bez konusa, da ide uz ram motorcikla i nekim karbonom oblozen. Meni se samo svidja akrapov top a i lepo bi se uklapao u taj tvoj. Ne znam kako al ja sam video kopije na bubanj potoku kopija akrapovica za r1 od karbona 20 000 din. bila je neka prohromska kopija za ktm 450 oko 10 000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
290574 0 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao drustvo!!! Ma ne stidimo se sta imamo samo bismo malo da probavamao kako nam koji naziv cuci...sledeci put eto nas sa novim nalepnicama!!! Kada smo skinuli qinqqi ostali nam tragovi pa da pokrivamo... Lanci su podmazani ko slaninica rostilj hi,hi...nema frke brate!! Planiramo da promenimo i prednji far i stavimo masku od super moto i da stavimo drugi top trouglasti kraci karbonski...saljemo slike cim se ponovimo..sutra je prvi servis..javljamo utiske!!! Za sad smo zadovoljni sem cangrljanja ali moglo bi to biti lanac bregaste ili ventili treba da se usteluju ...videcemo sutra... Pozz drustvo cujemo se sutra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas sad odneo motor kod majstora zbog tog cangrljanaja pa cu videti sta je i kako.Valjda nece udariti po novcaniku. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pazite ovako meni se od Glognja pojavio problem, tako da sam resio da ga resim sam. Ne zelim da motor dajem nekim majistorima da ga njakaju i cackaju ako se pokvari zelim da to bude od moje ruke ;D Ustanovio sam da me njaka desni klip malo radi malo ne radi pa cu poceti sa opravkom naglasavm SAM bez iskustva i bez ikakvog znanja. Kud pukne da pukne...Sraf je sraf da hebe oca moze se odvrnuti samo u jednu stranu. Gospodo ako imate nekih sugestija.....zelja cestitki i pozdrava... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, bejah ovaj vikedn do Dzoksa u Temerinu, docekao nas na pumpi, moram d amu odam priznanje, gari Kinrouda ko besan, jedva smo ga pratili po onom Temerinskim sokacima ;D ;D ;D Al' sto nas je docekao i ugostio? Za pricu! Dzoks, u jednom si se zeznuo, sad ces nas tesko isterati iz avlije, eto nas ponovo uskoro! Druze Dzoni nemoj da me toliko reklamiras moracu da otvorim kamp kod mene je svako ko dolazi sa dobrim mislima dobrodosao gost, samo molim vas nemojte u veliim grupama ;D Bitno je da se mi druzimo..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pazite ovako meni se od Glognja pojavio problem, tako da sam resio da ga resim sam. Ne zelim da motor dajem nekim majistorima da ga njakaju i cackaju ako se pokvari zelim da to bude od moje ruke ;D Ustanovio sam da me njaka desni klip malo radi malo ne radi pa cu poceti sa opravkom naglasavm SAM bez iskustva i bez ikakvog znanja. Kud pukne da pukne...Sraf je sraf da hebe oca moze se odvrnuti samo u jednu stranu. Gospodo ako imate nekih sugestija.....zelja cestitki i pozdrava... ;D Srećno sa popravkom. Mislim da ne bi trebalo da bude prevelikih problema. Ako lepo gledaš i misliš o onome što radiš. I ja planiram da malo čačkam motor ove sezone iako se ne razumem preterano u te stvari. Cenim da sa 26 godina mogu i sam da skapiram neke stvari. Kad zagusti tu je net, a i majstor u krajnjem slučaju! Samo hrabro! pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju, zelim ti sve najbolje u resavanju problema sa motorom, iskren da budem ja nebih smeo sam da pocinjem to da cackam (imao sam lose iskustvo sa menjanjem ulja na mom motoru, naime hteo sam sam da zamenim ulje sad na 2000 i ispustio sam staro i dolio novo ali se negde pojavio vazdusni cep pa mi je kad sam hteo da proverim koliko ima ulja u motoru poceo da izbacuje na merac ulje, sva sreca pa nisam vozio motor tako, i odmah posle toga sam ga odgurao do servisera koji je inace oko 1km od mene i ostavio motor kod njega da mi pregleda ceo motor i zameni ulje. Ovu skolu sam platio, doduse ne mnogo (1l motul ulja 10-40w), ali posle servisa motor je kao preporodjen, majstor ne samo da je zamenio ulje nego je i nastelovao ventile, ocistio filtere, nastelovao karburator...) P.S.sve pohvale za ovlascenog servisera Sprint skutera i motora u Cacku (covek je stvarno korektan i fer lik) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan hvala na lepim zeljama otvorio sam temu pa sve sugestije mogu tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Slayeru, ispricaj tvoju nesrecu... :( Bedak teske kategorije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da je neki problem iskrsao kod Slayera??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...