Зорге 695 Napisano April 1, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nego,koliko ce kostati ovaj kros od 250 kubika? Imam utisak da Kinezi polako napustaju politiku jeftinih motora.Doduse,jos uvek vrede vise od ulozenih para. Па пази, ако гледаш да тај мотор нема неке фенси ствари у себи типа воденог хлађења или четири вентила, нити је у његов развој улагано (има га у пар Сузукијевих модела већ доста година), ако би био скупљи за више од 20% од садашње 200-ке - то би био крајњи безобразлук. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 1, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ево тај дуго ишчекивани "Qingqi"-јев мотор од 250 кубова. Ово је фотка њега уграђеног на супермотоу, али не произведеном у матичној фабрици, већ у "Pioneer"-у (чини ми се да су "Спринт Пулсери" из те фабрике). Koliko mi se cini ovo izgleda da je samo jedan cilindar. Kako li su resene vibracije na njemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zorge dobro kaze:ustvari to je samo siri klip i cilindar! Nista nisu novo ugradili sto bi im povecalo troskove. Jos uvek stidljivo povecavaju kubikaze.A onaj Raptor Daytona jeste delom u vlasnistvu nekih likova iz Engleske koji pokusavaju da ozive cuvenu marku AJS,nacrt motora je Engleski,masina Kineska.Kod njega mi se nisu dopali varovi,kao da ga je moj komsija vario posle recimo subotnjih bahanalija.Ipak je prelep motor.Za razliku od njega,zavrsna obrada onog drugog Raptora sa produzenom viljuskom i manjom kubikazom deluje jako ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu u proslu subotu sam video ovog jednog quingija SM mislim da je bio 200ccm. Videh da sad ima i pozadi disk. Bas sam namerno vozio iza momka neko vreme i gledao motor. Sa diskom pozadi bas nema sta da mu se zameri. Veoma lepo izgleda. Nekada sam se mislio da li da kupim taj ili sachs i zavrsih na sachsu na kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 2, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ево тај дуго ишчекивани "Qingqi"-јев мотор од 250 кубова. Ово је фотка њега уграђеног на супермотоу, али не произведеном у матичној фабрици, већ у "Pioneer"-у (чини ми се да су "Спринт Пулсери" из те фабрике). Ima li neki info kad stize ovaj motor? Ili je mozda vec stigao? Zivo me zanima kolika ce biti cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 2, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi se cini ovo izgleda da je samo jedan cilindar. Kako li su resene vibracije na njemu? Балансно вратило. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WolfyBiker 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko mi se cini ovo izgleda da je samo jedan cilindar. Kako li su resene vibracije na njemu? imas dosta motora sa jednim cilindrom koji super rade a chak vece kubikazhe, Yamaha xtx660, Aprilia Pegaso Strada/Factory/Trail, i mnogi drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 2, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да сам јуче умро, не бих знао да Пегасо нема балансно вратило. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eone 0 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd/Borcha Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju Qingqi 125GY-B i Sprint Pulsera? Nadam se da sam pitanje postavio na pravom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 2, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u izgledu i masini nema Jedino sto Qingqi model od 125 ima i prednju i zadnju disk kocnicu i ima i Kick starter (bar tako kaze na sajtu), a za Sprint nisam siguran da li ima nazad dobos ili disk. Neka me neko ispravi ako gresim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju Qingqi 125GY-B i Sprint Pulsera? Nadam se da sam pitanje postavio na pravom mestu. Ako je razlika u ceni - kupujes jeftiniji. Ostalo su samo nalepnice Qingqi je proizvodjac, samo Sprint brenduje za trziste, s tim da bih bio sigurniji u kvalitet ugradjenih komponenti sa ovim sto nosi originalno ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano April 2, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate SPRINT APOLLO 250cc je samo 20.000 din skuplji od pulsera ali je za klasu bolju, ja sam ga uzeo pre neki dan i mogu vam reci da je zlo i naopako za 161.400 din dobijas 13Kw,vodeno haldjenje, diskove, dig. tablu,kurblu i neverovatan zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate SPRINT APOLLO 250cc je samo 20.000 din skuplji od pulsera ali je za klasu bolju, ja sam ga uzeo pre neki dan i mogu vam reci da je zlo i naopako za 161.400 din dobijas 13Kw,vodeno haldjenje, diskove, dig. tablu,kurblu i neverovatan zvuk Uzeo za prodavnicu ili za sebe? Kako god, ako resim da menjam klasu (golica me nesto ovaj motor, sreca pa nemam para ;D) dolazim kod tebe na probu, ako se ne bi protivio tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miStery 1 Napisano April 2, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma brate SPRINT APOLLO 250cc je samo 20.000 din skuplji od pulsera ali je za klasu bolju, ja sam ga uzeo pre neki dan i mogu vam reci da je zlo i naopako za 161.400 din dobijas 13Kw,vodeno haldjenje, diskove, dig. tablu,kurblu i neverovatan zvuk a reci mi kako stoji stvar sa servisima?Shta kad neshto rikne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Делијо, е ли то што смо видели од "Аполоа" једино што ће бити у понуди? Мислим, ако не буде других модела, хоће ли барем овај понудити у ендуро верзији, пошто и она постоји? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Koja je razlika izmedju Qingqi 125GY-B i Sprint Pulsera? Nadam se da sam pitanje postavio na pravom mestu. Ako je razlika u ceni - kupujes jeftiniji. Ostalo su samo nalepnice Qingqi je proizvodjac, samo Sprint brenduje za trziste, s tim da bih bio sigurniji u kvalitet ugradjenih komponenti sa ovim sto nosi originalno ime. Komponente su 100% iste najverovatnije, samo je drugo ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мене чуди како на овај видео нисам налетео раније. Редак и не баш информативан снимак "Apollo" AGB-31, дефинитивно мог фаворита међу "Кинезима" до 1/4 литре запремине. Чини ми се да су возача попели на мотор - он сам земљу не до'вата ни врховима прстију. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc PAZNJA od velikog skupa kineza u Glogonju moj motor je poceo da se cudno ponasa, valjda se malko postideo naime na leru nikako nece da radi...povecam mu ler gas onda na momente oce da iskoci iz rama, smanjim ler gas on radi normalno nekoliko sekundi i onda se ugasi...nemam pojma sta mu je...da nisu kablovi povukli vlage pa zato?! ili nesto drugo?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А значи то су у твој мотор клинци сипали "Кокту".... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan А значи то су у твој мотор клинци сипали "Кокту".... ;D A zato on podriguje : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Da li normalno prima gas? tj. da li kad na leru das pa otpustis gas odmah odreaguje ili zadrzi broj obrtaja neko vreme pa onda smanji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 3, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc PAZNJA od velikog skupa kineza u Glogonju moj motor je poceo da se cudno ponasa, valjda se malko postideo naime na leru nikako nece da radi...povecam mu ler gas onda na momente oce da iskoci iz rama, smanjim ler gas on radi normalno nekoliko sekundi i onda se ugasi...nemam pojma sta mu je...da nisu kablovi povukli vlage pa zato?! ili nesto drugo?! Meni se to desavalo na MZ-u kada se delimicno zapusio dovod goriva do karba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li normalno prima gas? tj. da li kad na leru das pa otpustis gas odmah odreaguje ili zadrzi broj obrtaja neko vreme pa onda smanji? normalno prima gas ali zna u voznji da pocne da cima u 1-2 i pomalo 3, 4 i 5 idu skoro normalno. odmah odreaguje na gas , zadrzi broj obrtaja (proradi normalno) i onda se ugasi posle par sekundi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja neki majstor ali se meni desilo da su mi sachs a pre toga skuter vukli falsh vazduh a znam da imaju lose te gume pa reko da nije to ali izgleda da nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 3, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan garantovano ti je naprsla guma karburatora pa falsira potrazi pukotinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...